10.9.14

Νέα φωτογραφία του John Mccain με τον αρχηγό της ISIL - Τον αποκαλούσε "μαχητή της ελευθερίας"

 Τελικά, όλοι στις ΗΠΑ είναι ηλίθιοι;                                ΑΛΕΞ

Tην ίδια στιγμή που στις ΗΠΑ προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν πως η ISIL εξοπλίστηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Αμερικανούς, νέα φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου ο πρώην προεδρικός υποψήφιος και νυν γερουσιαστής John Mccain βρίσκεται μαζί με τον αρχηγό των τζιχαντιστών Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι στο έδαφος της Συρίας, και τον αποκαλεί "γενναίο μαχητή της ελευθερίας", όπως το έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμο στο Twitter όπου και ανάρτησε ο ίδιος ο Αμερικανός πολιτικός την φωτογραφία αυτή.
 
Εντύπωση προκαλεί το γεηονός ότι τα δυτικά και τα εγχώρια ελληνικά ΜΜΕ εξακολουθούν να «αγνοούν» ότι το 2013, ο Τζον Μακέιν, ως απεσταλμένος του Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκε κρυφά με τον ηγέτη της ISIS, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, για να συζητήσουν τον εφοδιασμό των δήθεν ανταρτών με όπλα, εκπαίδευση και χρηματοδότηση. Ευτυχώς, όμως υπάρχουν οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη συνάντηση. Εμείς ως defencenet.gr σας είχαμε δείξει την επίμαχη φωτογραφία, τώρα όμως έχουμε μια ακόμα από εκείνη την εποχή η οποία αναρτηθηκε από τον ίδιο τον γερουσιαστή, στον δικό του λογαριασμό στο Twitter.
 
Φυσικά αυτή δεν μπορεί να την αρνηθεί καθώς την ανέβασε ο ίδιος, όμως τον βοηθούν τα κατεστημένα ΜΜΕ με την απλή λογικη του "δεν πειράζει John δεν σε ρωτάμε, δεν το λέμε, οπότε δεν υπάρχει".
 
Προ ημερών, ο Μακέιν δήλωσε ότι «μία από τις βασικές αποφάσεις που ο Πρόεδρος θα αναγκαστεί να λάβει είναι οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στην ISIS να διατηρεί ένα ορμητήριο για τις επιχειρήσεις της»
 
Τον Μάιο του 2013, ο Τζον Μακέιν ταξίδεψε μυστικά στη Συρία για να συζητήσει θέματα εξοπλισμού και στήριξης των Σύρων «ανταρτών».Στις 29 Ιουνίου του 2014, η ISIS ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός χαλιφάτου. Ο αλ-Μπαγκντάντι αυτοανακηρύχθηκε Χαλίφης και πιο συγκεκριμένα Χαλίφης Ιμπραήμ, ενώ το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ-ISIL/ISIS) μετονομάστηκε σε Ισλαμικό Κράτος (IK-IS).
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ο συγκεκριμένος ήταν, πράκτορας της CIA το 2005-2009 και εκπαιδέυτηκε μέχρι και στην ισλαμική ρητορική! Ταυτόχρονα έχει αποκαλυφθεί οτι το όνομά του ήταν Simon Eliot.
 
Την ίδια ημέρα που τραβήχτηκε η παραπάνω φωτογραφία, την οποία ο Μακέιν ανέβασε στο Twitter λέγοντας ότι «οι γενναίοι πολεμιστές στη Συρία που ρισκάρουν τη ζωή τους για την ελευθερία χρειάζονται τη βοήθεια μας», τραβήχτηκε και η παρακάτω φωτογραφία και την οποία σας είχαμε ήδη αποκαλύψει. Σε αυτή ο Μακέιν εμφανίζεται να μιλάει με προσήλωση με τον Ibrahim al-Badri, αλλιώς γνωστό ως Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, τον ηγέτη και διοικητή του Ισλαμικού Κράτους.
 
Ο Μακέιν, λοιπόν, φωτογραφίζεται σε μυστική συνάντηση με τον Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, τον διοικητή της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Φυσικά συμφωνούσαν μεταξύ τους την χρηματοδότηση του τζιχαντιστικού κινήματος.
 
Μόλις δώδεκα μήνες μετά τη λήψη των συγκεκριμένων φωτογραφιών, ο αλ-Μπαγκντάντι εμφανίζεται στο προσκήνιο ως ο ηγέτης / χαλίφης της τερατώδους τρομοκρατικής ομάδας ISIS. Προφανώς ο Μακέιν δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών, αφού ο ίδιος ανέβασε μία εξ αυτών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
 
Με την βοήθεια των ΜΜΕ θάβεται η ιστορία αυτή και όλα τα ειδησεογραφικά κάνουν ότι είναι δυνατό για να μην μπει στο υποσυνείδητο του κόσμου ότι οι ΗΠΑ και η ISIL ήταν χεράκι-χεράκι τα τελευταία χρόνια, αν όχι και πολύ περισσότερα. Ακόμα πολλοί πιστεύουν ότι το χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη διοργανώθηκε εκ των έσψ από το βαθύ αμερικανικό κράτος για να επιβληθούν στον πλανήτη προτώγνοροι περιορισμοί στις ατομικές ελευθερίες.
 
Η ISIL "τυχαίως" ευνοεί τους αμερικανικούς σχεδιασμούς, στην Μέση Ανατολή αφού τώρα οι ΗΠΑ θέλουν να επέμβουν σε Ιράκ-Συρία για να χτυπήσουν το τζιχαντιστικό κίνημα που αυτοί δημιούργησαν. Τώρα αν "κατά λάθος" χτυπήσουν και τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ (τον εκλεγμένο πλέον πρόεδρο) κανένα πρόβλημα. Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός από την αρχή. Επέμβαση στον άξονα Δαμασκού-Βαγδάτης προς σπάσιμο του σιιτικού-αλαουϊτικού τόξου που είναι επέκταση της ιρανικής ισχύος, και περικύκλωση του μαλακού "υπογάστριου" της Ρωσίας του ρωσικού Καυκάσου με φανατικούς σουνιτικούς πληθυσμούς. 
 
Είναι γνωστό ότι οι Σιίτες έιναι φιλικά προσκείμενοι προς τους ελληνορθόδοξους πληθυσμούς και την Ορθόδοξη Ρωσία, και δεν είναι τυχαίες οι επιτρεπόμενες από τις ΗΠΑ-Δύση σφαγές των ορθόδοξων πληθυσμών της Μέσης Ανατολής από τους φανατικούς κατευθυνόμενους τζιχαντιστές. Δεν θέλουν δυτικά κέντρα ομάδες που να διαμένουν στην περιοχή και να νιώθουν πνευματικό δέσιμο με την Προστάτιδα της Ορθοδοξίας επί προεδρίας Β.Πούτιν, Ρωσία.
 
μακ2

 

μακ3


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr