14.9.14

«ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ» ΛΕΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ Νέα εκτέλεση από την ISIS: Αποκεφάλισαν τον Βρετανό όμηρο David Haines (Βίντεο)

Ρίξτε τους χημικά, ναπάλμ, μικροπυρηνικά,εξολοθρεύστε τους επιτέλους!                                            ΑΛΕΞ
Νέο όμηρο εκτέλεσε δια αποκεφαλισμού η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση της ISIS  σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο. Πρόκειται για τον Βρετανό αυτή τη φορά David Haines.44 ετών εργαζόμενο σε ΜΚΟ στη Συρία ο οποίος είχε απαχθεί στη Συρία τοι Μάρτιο του 2013.
Η ISIS είχε απειλήσει να εκτελέσει τον Βρετανό όμηρο εάν οι δυτικές δυνάμεις δεν ικανοποιούσαν τα αιτήματά της. Μέχρι και σήμερα όπου ανήρτησαν νέο βίντεο διάρκειας 2:30 λεπτών με τον αποκεφαλισμό του David Haines.

Ο εκτελεστής ο οποίος πιστεύεται πως είναι ο τζιχαντιστής John μιλά στην κάμερα με την βαριά φωνή του (πιστεύεται ότι έχει αλλοιωθεί) με την λονδρέζικη προφορά του.
«Αυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει το κόστος για τις υποσχέσεις σου Cameron να εξοπλίσεις τους Κούρδους Peshmerga εναντίον του ισλαμικού κράτους. Ο οποίος και από ειρωνεία έχει περάσει μια δεκαετία υπηρετώντας την RAF η οποία θα παραδώσει τα όπλα.
Η σατανική σου συμμαχία με την Αμερική η οποία συνεχίζει τα κτυπά τους μουσουλμάνους του Ιράκ και που πρόσφατα βομβάρδισε το φράγμα της haditha το μόνο που θα κάνει είναι να επιταχύνει την καταστροφή σου και παίζοντας τον πειθήνιο ρόλο του πιστού σκυλιού των ΗΠΑ Cameron το μόνο που θα αποτέλεσμα που θα έχει θα είναι να συρθείς σε ένα ακόμη αιματηρό πόλεμο που δεν θα νικήσεις» λέει ο εκτελεστής John.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron σε μια πρώτη αντίδραση στην εκτέλεση του Βρετανού ομήρου έγραψε σε σελίδα του διαδικτύου:
«Η δολοφονία του David Haines είναι μια πράξη καθαρού κακού. Υπόσχομαι να κυνηγήσω μέχρι τέλους τους δολοφόνους αυτούς»



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr