7.9.14

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν έναν ακόμη στρατιώτη του Λιβάνου - Σκληρές εικόνες

Tι περιμένουν οι ισχυροί του πλανήτη και δεν εξοντώνουν τα καρκίνωμα του ISIS;                         ΑΛΕΞ
Στον αποκεφαλισμό ενός ακόμη στρατιώτη του Λιβάνου προχώρησαν οι αιμοσταγείς ισλαμιστές του ISIL. Το νέο ως φερόμενο θύμα είναι ο στρατιώτης Abbas Medlej, που κατάγεται από το Baalbeck την αρχαία Ηλιούπολη στην περιοχή της κοιλάδας Μπεκά σύμφωνα με τα κοινωνικά δίκτυα.
Σκληρές εικόνες (μη τις δείτε):

Τις φωτογραφίες που δείχνουν έναν μασκοφόρο που είναι ντυμένος στα μαύρα να κρατάει το κομμένο κεφάλι ενός νέου ανθρώπου πάνω από ένα σώμα που βρίσκεται σε λίμνη αίματος ανήρτησαν στο twitter μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

10647188_676203012458164_5290250482429128200_n

η τελική πράξη ο μασκοφόρος δήμιος και το γυμνό καθαρό πρόσωπο του νεαρού φαντάρου το απόλυτο κοντράστ

 51791916415095328

Ένας υπεύθυνος του Ισλαμικού κράτους ανέφερε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολού» ότι ο στρατιώτης εκτελέστηκε γιατί αποπειράθηκε να δραπετεύσει.
Οι όμηροι στρατιώτες σε βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν κάποιες ημέρες απεύθυναν έκκληση στους γονείς τους και τις αρχές γιατί θα τους αποκεφαλίσουν αν οι αρχές δεν προχωρήσουν σε ανταλλαγή με κρατουμένους τζιχαντιστές σε φυλακές του Λιβάνου.
«Ο στρατός δέχθηκε τις φωτογραφίες αλλά δεν είναι σε θέση να τις ταυτοποιήσει» ανέφερε μια στρατιωτική πηγή υπό την κάλυψη της ανωνυμίας. Τρεις ήταν οι φωτογραφίες και τέσσερις οι ένοπλοι που εμφανίζονται σε αυτές.
Ο στρατιώτης υπηρετούσε στην 8η ταξιαρχία στην Εrsal. Για 3η συνεχόμενη περίπτωση οι στρατιωτικές αρχές μασάνε τα λόγια τους καθώς βρίσκονται αντιμέτωπες με κύμα αποκεφαλισμών των στρατιωτών τους.
Το προηγούμενο Σάββατο το Ισλαμικό Κράτος διέδωσε ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Ali Sayyed του πρώτου αποκεφαλισθέντα. Οι 2 στρατιώτες ήταν ανάμεσα σε εκείνους που είχαν απαγάγει οι τζιχαντιστές στις 2 Αυγούστου από την πόλη Ersal στην κοιλάδα Békaa.
defencenet.gr