14.9.14

Αποσταθεροποίηση της χώρας από Κοσσοβάρους

Σημαντικές πληροφορίες για την δράση Κοσσοβάρων με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την απόρρητη έκθεση του τότε Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Γράψα ο οποίος σε απόρρητα υπομνήματά του αποκαλύπτει την εύρεση εμπρηστικών και εκρηκτικών μηχανισμών μεταξύ του όρους Υμηττού και της περιοχής του Παπάγου. Οι μηχανισμοί εκτιμάται πως χρησιμοποιήθηκαν και σε άλλες δασικές πυρκαγιές και ειδικότερα σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Η πλειάδα των εκρηκτικών μηχανισμών είχε εντοπισθεί και είχε ακυρωθεί η επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί δεν είχαν πυροδοτηθεί αλλά θα ενεργοποιείτο με τηλεχειρισμό ο μηχανισμός τους. Η εύρεσή τους από όργανα της στρατονομίας ακύρωνε την επιχειρησιακή τους ικανότητα οπότε οι δράστες τούς άφηναν ανενεργούς….
'Οπως σημειώνει ο συντάκτης Πέτρος Κασιμάτης ο στρατηγός Γράψας με απόλυτη μυστικότητα έστελνε στην περιοχή του όρους Υμηττού επίλεκτες δυνάμεις για να μπλοκάρουν και να φέρουν τούς εκρηκτικούς μηχανισμούς που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κρυφά στις παρυφές του βουνού αλλά και σε απόκρημνες πλαγιές. Μια κρίσιμη πληροφορία είχε μεταφέρει στο Ελληνικό Πεντάγωνο και η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών από πηγές της Μ. Ανατολής ότι το επιχειρησιακό σκέλος αυτών που επιθυμούσαν αποσταθεροποίηση αποτελείτο από φανατικούς Κοσσοβάρους! Οι τελευταίοι είχαν δημιουργήσει θύλακες σε περιοχές της Αθήνας και ήσαν πανέτοιμοι μόλις οι προστάτες τους άναψαν το «πράσινο φως». Τα γεγονότα δείχνουν:
  1. Ένα στρατηγικό αποσταθεροποιητικό πλάνο που ξεκινά απ τις φωτιές στην Ηλεία και μετέπειτα σε ολόκληρη τη χώρα.
  2. Μια πειθαρχημένη στρατιωτική μηχανή που απλώνει την ένταση στο κέντρο της πρωτεύουσας με όλα τα προβλεπόμενα σενάρια δυνατά.
Σε αποκλειστική συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία", ο κ. Πολύδωρας δηλώνει απολύτως βέβαιος, ότι οι πυρκαγιές που κατέκαιαν τη χώρα το 2007, ήταν μέρος οργανωμένου σχεδίου, με στόχο την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή. "Πού είναι σήμερα οι συκοφάντες μου;", διερωτάται.
"Να σας δώσω τη συμβολαιογραφική πράξη εκτελέσεως εμπρησμού, δεν την έχω. Όμως το ανακριτικό της Πυροσβεστικής τότε, είχε γεμίσει στοιχεία. Με άπειρες ενδείξεις. Μη φαντάζεστε τον δράστη, με τον δαυλό να βάζει φωτιά. Μπορεί να τον φανταστείτε όμως, και με ωρολογιακούς εμπρηστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι πρώτη τους δουλειά είναι, να καίγονται αυτοί, ώστε να μην αφήνουν ίχνη", σημειώνει. Όπως υπογραμμίζει, αυτανάφλεξη στις 2 το πρωί και σε 50 διαφορετικές εστίες, που δεν είχαν μεταξύ τους σχέση, δεν γίνεται.
"Ασφαλώς δεν μπορώ να πιάσω τον δράστη, τον εκτελεστή την ώρα που βάζει τη φωτιά. Όμως να ξέρετε κάτι. Στην πατρίδα μου την Ανδρίτσαινα, ξέρουν ότι δεν είναι υπαίτια για την καταστροφή η γιαγιά με τα κόλλυβα", λέει χαρακτηριστικά. Την ανατροπή της κυβέρνησης ήθελαν οι οργανωτές του εμπρηστικού σχεδίου. "Να καεί η χώρα. Αποδόμηση Πολύδωρα. Αποδόμηση Καραμανλή. Ανατροπή της κυβέρνησης. Είναι βέβαιο, πως κάποιοι έπαιξαν τα ρέστα τους, για να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή", προσθέτει, επικαλούμενος και το έγγραφο της Wikileaks, που δημοσίευσε το περιοδικό "Επίκαιρα" για το σχέδιο "Πυθία". Όπως δηλώνει ο πρώην υπουργός, είπε την αλήθεια και με τις "ασύμμετρες απειλές" και με τον "στρατηγό άνεμο". "Το έβλεπα μπροστά μου, ότι δεν ήταν τυχαίες οι φωτιές. Καιγόταν η Ελλάδα από τον Γράμμο μέχρι το Γύθειο", λέει χαρακτηριστικά.
 


http://defencenews.gr/