11.9.14

Ν. Νικολόπουλος: “ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ …ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ..!”

«Η νοσηρή φαντασία των ευφάνταστων Υπουργών της Κυβέρνησης, φαίνεται ότι δεν έχει όρια, όταν πρόκειται να «γεμίσει» τα ταμεία των δανειστών και να πάρει και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη των πολιτών ...
Μόνο «πικρά χαμόγελα» μπορεί να προκαλέσει η νέα πατέντα στα χαρτιά, που ανακάλυψαν τα κυβερνητικά σαίνια, περί χρέωσης τελών κυκλοφορίας με το διανυόμενο χιλιόμετρο  και που ετοιμάζεται η Κυβέρνηση να θεσμοθετήσει με νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών.
Την καταγγελία του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, Νίκου Νικολόπουλου, όπου μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ζητήθηκαν εξηγήσεις για την πιθανότητα χρήσης ενός συστήματος υπολογισμού, που σίγουρα θα επιβαρύνει τους πολίτες, περισσότερο από όσο χρεώνονται ήδη για τη χρήση του αυτοκινήτου τους.

Με τον «τσουχτερό» συντελεστή θα ζητηθούν πολύ ακριβότερα τέλη κυκλοφορίας και θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση των πολιτών που έκαναν το «ολίσθημα» να χρησιμοποιούν ΙΧ» είπε ο εκπρόσωπος τύπου του; ΧΡΙΚΑ Γ. Κανελάκης ατά την ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους και συνέχισε: .
«Το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμα πολλές χιλιάδες κόσμου που  τρέφεται από τα συσσίτια της Εκκλησίας, «οδήγησε « στο συμπέρασμα τα κυβερνητικά τζιμάνια, ότι ο Έλληνας έχει λεφτά που τα κρύβει, οπότε, μπορεί να φορολογηθεί ακόμα πιο πολύ.
Εδώ συμβαίνει και το εξής τραγελαφικό παράδοξο στη μικρο-οικονομική πρακτική, το οποίο είναι αδύνατον να μη βλέπουν οι «experts» της οικονομικής θεωρίας, με θέση συμβούλου σε Υπουργικό γραφείο».
Τέλος ο Ν. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση τονίζει πρόκειται τα νέα τέλη κυκλοφορίας αν εφαρμοστούν θα… καταργήσουν την κυκλοφορία… και κατέληξε:  
«Ενώ οι παραδόσεις πινακίδων αυξάνονται εκθετικά κάθε χρόνο, χωρίς να μιλάμε για τις πτώσεις στις πωλήσεις, που θυμίζουν επίπεδο της αγοράς αυτοκινήτου δεκαετίας του 1980...
Ενώ τα καύσιμα έχουν τόσο απαγορευτική τιμή, που κάνουν πολύ κόσμο, είτε να πουλάει το αυτοκίνητο  του, είτε  να το ακινητοποιεί (παραδίδοντας πινακίδες κλπ).
...εν τούτοις, οι Υπουργοί ετοιμάζουν μια τέτοια επιβάρυνση εάν είναι δυνατόν που γίνεται όπως λένε ότι γίνεται για να αυξήσει τα εισπραττόμενα έσοδα!!!

Ελπίζουμε πως ο λαός έχει ήδη αποφασίσει για την απόσυρση αυτής της καταστροφικής συγκυβέρνησης με τους «πράσινους και μπλε κόκκους»!!!