9.9.14

Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ρότα δηλώνει ο Π.Καμμένος


Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, η Ελλάδα χρειάζεται να αλλάξει ρότα, να σταματήσει η πολιτική της λιτότητας.
 
Σε ερώτηση αν βλέπει την προοπτική να φύγει η Τρόικα από την Ελλάδα και να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Καμμένος απάντησε:
 
"Το να φύγει η Τρόικα είναι αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα. Πρόεδροι βγαίνουν, έρχονται και φεύγουν. Αυτό που απαιτείται αυτή τη στιγμή είναι η Ελλάδα να αλλάξει ρότα. Το καράβι της πατρίδας μας πάει προς τα βράχια. Η ανεργία η συνεχής ύφεση, το κλείσιμο και το λουκέτο των επιχειρήσεων, η έλλειψη οράματος και ελπίδας δείχνουν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την πολιτική της λιτότητας που επιβάλλει η κ. Μέρκελ, την πολιτική της συνεχούς υποχώρησης στην εθνική κυριαρχία της χώρας, την πολιτική της υψηλής φορολόγησης». 
 
Και τόνισε: «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φύγει η Τρόικα. Θα κάνουμε την πρόταση που πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στο να υπάρχει η επόμενη λύση. Από τη στιγμή που θα φύγει η Τρόικα και τα Μνημόνια δεν τελειώνουν με ανακοινώσεις. 
 
Επιπλέον επισήμανε ότι: «Εάν συνεχιστεί η πολιτική αυτή μέχρι το 2047 θα υπάρχει επιτήρηση. Θα υπάρχει, δηλαδή, απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Εμείς αυτό θα το σταματήσουμε εδώ. Η Ελλάδα πρέπει να έρθει πίσω στα χέρια των Ελλήνων και μετά από αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα και να εκλέξουμε πρόεδρο και να προχωρήσουμε στις υπόλοιπες θεσμικές αλλαγές. Δεν μιλάμε για αναθεώρηση Συντάγματος μιλάμε για Συντακτική Βουλή που μπορεί να πάρει αυτές τις αποφάσεις».
 
 
 defencenet.gr