13.9.14

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Ομολογία-σοκ από Μ.Ομπάμα: "Ο Μπασάρ Άσαντ προστάτευσε τους Χριστιανούς"

Ποιος εγγυάται ότι και  ο Ομπάμα δεν είναι ισλαμιστής;                                ΑΛΕΞ

Aπίστευτη ομολογία του Αμερικανού προέδρου Μ.Ομπάμα ο οποίος σε συνάντησή του με Ορθόδοξους Επισκόπους παραδέχθηκε ότι "ο Μ.Άσαντ προστάτεψε τους Χριστιανούς" αφήνοντας κυριολεκτικά "μάρμαρο" τους ηγέτες της μεσανατολίτικης Ορθοδοξίας, καθώς τους δημιουργήθηκε η εύλογη απορία, γιατί οι ΗΠΑ εξόπλισαν και χρηματοδότησαν τους ισλαμιστές σφαγείς των Χριστιανών, και ειδικότερα των Ορθοδόξων.
 
Ο Μ.Ομπάμα σύμφωνα με την εφημερίδα al-akhbar συναντήθηκε για 35 λεπτά με τους Επισκόπους, όπου και του παρουσίασαν έγγραφα με τα οποία του εξέθεσαν την θλιβερή κατάσταση των Χριστιανών στην Μέση Ανατολή και τις απειλές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας του ISIL που χρηματοδοτήθηκε αφειδώς από τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο παρουσία και της υπουργού Suzanne Rice. Όπως μεταφέρει το sana o συρορθόδοξος πατριάρχης ζήτησε από τον Ομπάμα να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση των 2 επισκόπων Χαλεπίου. Βέβαια το αν είναι ζωντανοί στα χέρια των αγριανθρώπων είναι ένα άλλο ζήτημα. Πάντως οι ΗΠΑ σίγουρα το γνωρίζει.
 
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο μαρονίτης πατριάρχης Béchara Boutros Raï,ο μελκίτης ελληνοκαθολικός πατριάρχης Grégoire III Laham,ο συρορθόδοξος Ignatius Ephrem II,ο συροκαθολικός Ignace Youssef III ο πατριάρχης Yonan,ο καθολικός της Αγίας Έδρας της Κιλικίας Aram Ier Keshishian, ο εκπρόσωπος του ελληνορθόδοξου πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης ανατολής Ιωάννη του 10ου μητροπολίτης Ιωσήφ Al-Zehlaoui ,ο μητροπολίτης Angaelos της κοπτικής ορθόδοξης εκκλησίας της Αλεξάνδρειας και ο επίσκοπος της επαρχίας των Χαλδαίων του Αγίου Αποστόλου Θωμά Ibrahim Ibrahim.
 
Ο Μ.Ομπάμα ομολόγησε ενώπιον των εκκλησιαστικών αρχών την αδίρρητη αλήθεια: «Γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος Μπασά Αλ Άσαντ προστάτευσε τοτς χριστιανούς στη Συρία.” 
 
Μάλιστα ο Μ.Ομπάμα χρησιμοποίησε τον όρο "η συριακή κυβέρνηση" αντί το σύνηθη χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ "καθεστώς". Οι Επίσκοποι δεν πίστευαν τι άκουσαν, και ένας από αυτούς αφού σύνηλθε από το σοκ είπε στον πρόεδρο "άρα πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε για μετριοπαθή συριακή Αντιπολίτευση".
 
Ο Μ.Ομπάμα προσποιήθηκε ότι δεν το άκουσε και μίλησε για τους σχεδιαζόμενους αερπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, λέγοντας το εξής διφορούμενο "θα διευκολύνουν τις πολιτικές διαδικασίες" δίνοντας έτσι την αίσθηση ότι δεν θα τους περιορίσει μόνο εναντίον του ISIL που ο ίδιος εξόπλισε,αλλά ευκαιρίας δοθείσης θα επιχειρήσει να χτυπήσει την κυβέρνηση Άσαντ
 
Αναφέρθηκε και στην υποστήριξη του λιβανέζικου Στρατού, λέγοντας ότι "ο οπλισμός που οι ΗΠΑ έδωσαν στους Λιβανέζους είναι η καλύτερη απάντηση εναντίον του ISIL"
 
O ίδιος όμως δεν απάντησε γιατί τόσο καιρό εξόπλιζε μια συμμορια φανατικών ισλαμιστών, και γιατί αφού ήξερε ότι προστάτευε ο πρόεδρος Άσαντ τους ορθόδοξους χριστιανικούς πληθυσμούς όχι μόνο δεν τον βοήθησε αλλά επέτρεψε με την ανοχή του τη σφαγή-γενοκτονία χιλιάδων Ελληνορθοδοξων σε Συρία-Ιράκ. Ίσως γιατί οι Ορθόδοξοι βλέπουν την Ρωσία με άλλο "μάτι" και είναι ενοχλητικοί στην Ουάσιγκτον, αλλά και γιατί με τους Σιίτες-Αλαουϊτες έχουν μια πολύ γερή συμμαχία, που εμποδίζει τους γεωπολιτικούς στοχους των ΗΠΑ για πλήρη επίκράτηση στην περιοχή και περικύκλωση του ρωσικού Καυκάσου.
 
defencenet.gr