30.9.14

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σκοτώνουν τους πολίτες με τους φόρους τους: Πέθανε περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ @@@@@.   ΑΛΕΞ
___________________

Πέθανε άνθρωπος ο οποίος δεν άντεξε την μακρά παραμονή του στην ουρά για να πληρώσει το θεσμοθετημένο πλέον "ενοίκιο" του σπιτιού του στο κράτος, τον ΕΝΦΙΑ.Ο άντρας θυσιάστηκε στο βωμό των φόρων.
 
Δεν φτάνει που μας "πίνουν" το αίμα μας με το "μπουρί" της σόμπας αλλά μας "βγάζουν" και την ψυχή, για να πληρώσουμε τα χρέη που αυτοί δημιούργησαν και σύντομα με θράσος θα ζητήσουν να τους ξαναψηφίσουν.
 
Ο άντρας που λιποθύμησε περιμένωντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέληξε πριν από λίγο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το seleo.gr. Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Λαμπράκη, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άντρας έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης ο άνθρωπος κατέληξε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.
 defencenet