9.8.14

Η συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα: «Είδα τον κλέφτη να αρπάζει το παιδί μου»! [vid]

Δεν θα έπαιρνε βραβείο εξυπνάδας όποιος άφηνε τη μηχανή του αυτοκινήτου αναμμένη και απομακρυνόταν, έστω και για λίγο.
Αλεξ

«Μπαμπά που ήσουν, γιατί με άφησες;» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του τρομαγμένου 5χρονου αγοριού, που απήχθη χθες το μεσημέρι στην Περαία Θεσσαλονίκης, προς τον πατέρα του.
 
Μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα ο πατέρας περιγράφει στην κάμερα τις δραματικές ώρες που έζησε μακρυά από το παιδί του, δηλώνοντας: «Εύχομαι να μη το ζήσει κανείς αυτό»...
 
Ολα ξεκίνησαν όταν εκείνος άφησε τα κλειδιά πάνω στη μίζα του αυτοκινήτου του και ένας άγνωστος το έκλεψε, με το 5χρονο παιδί του να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.
 
«Έχω αφήσει το αυτοκίνητο απ' την απέναντι πλευρά του δρόμου με αναμμένη τη μηχανή γιατί κοιμόταν το παιδί μέσα. Περνώντας απέναντι να αφήσω το τιμολόγιο, εκείνη την ώρα μπήκε αυτός ο νεαρός μέσα. Παίρνει το αυτοκίνητο να φύγει. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι έχει κλείσει η πόρτα, τρέχω ανοίγω την πόρτα και του φωνάζω το παιδί, είναι το παιδί μου μέσα».
 
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με το δράστη να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο μόλις αντιλήφθηκε πως στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το ανήλικο παιδί και να παίρνει ταξί για να διαφύγει.
 
Ο πατέρας, μιλώντας για την εμπειρία του παιδιού του, δήλωσε σχετικά: «Ήταν λίγο χαμένος, λίγο φοβισμένος όταν είδε όλη αυτή την κατάσταση, αλλά είναι καλά». Ο μικρός βρίσκεται ήδη με την μητέρα του αλλά ο πατέρας δηλώνει συγκλονισμένος: «Χάθηκε η γη κάτω απ' τα πόδια μου. Δεν περιγράφεται αυτό».
 
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr