18.8.14

«Τόπε και τόκανε» o ΥΕΘΑ …Σεπτέμβριο πέφτει και νέο Υ/Β στο νερό !


Σεπτέμβριο πέφτει και νέο Υ/Β στο νερό …Σύμφωνα με τον Αβραμόπουλο!


Η άσκηση «ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014″  έβγαλε και λαβράκια … και τι λαβράκια οπλισμένα με Τορπίλες
Πριν την αναχώρηση του ΥΕΘΑ Αβραμόπουλου από το χώρο του Πεδίο Βολής Κρανέας ,ενώ συζητούσε ο Υπουργός φιλικά με τον Αρχηγό του ΑΤΑ (φώτο) και μάλιστα τα εύσημα έπεφταν βροχή  ....(Υπήρξαμε αυτήκοοι μάρτυρες)
HPIM1222_resizedΟ Υπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Ηλεκτρονικού  Στρατιωτικού τύπου ,τι νέα έχουμε από τον Σκαραμαγκά ,ο Υπουργός απάντησε χαμογελώντας περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβριο!
Αφού έπεσε όλος ο τύπος πάνω στον Υπουργό ο Αβραμόπουλος απομακρύνθηκε χαμογελώντας …Και λίγο πριν το ΝΗ -90 απογειωθεί έδωσε την είδηση στεγνά που την άκουσαν όσοι ήταν δίπλα από το Ελικόπτερο εκείνη την στιγμή !
Τελικό το Φθινόπωρο πέφτει και νέο Υποβρύχιο στο νερό !!!  Κρατήστε το !!HPIM1230_resized
Αν το πάει έτσι ο Αβραμόπουλος και αφού προσμετρήσουμε και την Άσκηση ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014 που έγινε ξανά μετά από 19 χρόνια,έχει συνδέσει το όνομα του  με τις μεγαλύτερες Ασκήσεις και βολές στο Υπουργείο της Εθνικής Άμυνας (ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-,Βολή των S-300 ,14 ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ,ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014 ,-ΓΥΠΑΕΤΟΣ  και δεν συμμαζεύεται ! )
Τόλμησε δε να κάνει πράξη αυτό που προκάτοχοί του δεν το άγγιζαν καν για χρόνια , να μη πούμε και ονόματα τώρα )
Η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέβηκε την επομένη της Ασκήσεως (ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014) …Κάποιοι το θυμήθηκαν τώρα  και το χρεώνουν στον Α/ΓΕΝ κάτι που δεν  ανταποκρίνεται στην αλήθεια !
Την δήλωση την έκανε τότε ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος και ήταν κατηγορηματικός για τον χρόνο...Τώρα αν κάποιοι θέλουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα είναι άλλο πράγμα, να μην θυμηθούμε το κόστος που γράφανε κάποιοι για το ΝΗ -90 σε μια πτήση στα Ψαρά  ,αλλά βλέπεις ήταν άλλοι τότε οι επιβάτες του  Ελικοπτέρου !