1.8.14

Οι νέοι κανόνες των εγκληματιών της ISIL… στο χαλιφάτο


Μπούρκα, υποχρεωτικά, για όλες τις γυναίκες στα «απελευθερωμένα» συριακά εδάφη αποφάσισε να επιβάλει το ΙSIL. Για την ακρίβεια απαγορεύει στις γυναίκες να «επιδεικνύουν» οποιοδήποτε μέρος τους σώματος τους, των ματιών περιλαμβανομένων!
«Οι γυναίκες, απαγορεύεται αυστηρά να δείχνουν τα μάτια τους», αναφέρει ανακοίνωση του ISIL που έφερε στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η ανακοίνωση έχει μοιραστεί σε όλες τις κατεχόμενες, από τους παρανοϊκούς σουνίτες φίλους του Ερντογάν, περιοχές της Συρίας.
Οι γυναίκες απαγορεύεται να φορούν χρωματιστά ρούχα ακόμα και κάτω από τη μπούρκα, απαγορεύεται να φέρουν κοσμήματα ή να φορούν παπούτσια με τακούνια.
«Όποια παραβιάσει τις απαγορεύσεις αυτές θα τιμωρηθεί», καταλήγει η ανακοίνωση, χωρίς να προσδιορίζει την τιμωρία. Άλλωστε το ISIL έχει εγκαταστήσει επί γης το χαλιφάτο του προφήτηκαι μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Το ίδιο άλλωστε κάνει και η τουρκική κυβέρνηση που προτίθεται να απαγορεύσει στις Τουρκάλες να γελούν δημοσίως, αλλά και να πηγαίνουν διακοπές ασυνόδευτες από τους συζύγους ή συγγενείς τους πρώτου βαθμού. Όσον αφορά τους άνδρες της Συρίας το ISILαπαγόρευσε τον ναργιλέ, τον καπνό και τα τσιγάρα.
defence-point