18.8.14

ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ Π ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

ΤΟ κέντρο στρατολογησης ισλαμοφασιστων στην Αθήνα ειναι αυτο που χρηματοδοτει πολιτικούς, φασιστες και “αντιεξουσιαστές” για να παραδίδουν Κούρδους αγωνιστες και αριστερούς στην ναζιστικη Τουρκία. Για να μην τους ψάχνετε.

  Posted by olympia spyr στο Αυγούστου 18, 2014
  …έτσι, για να μην σας τρώει το άγχος. Ρωτήστε την συμμορία του Παπανδρεου να σας πει:
Ποιοι έκαιγαν και λήστεψαν την Αθήνα το 2008 χρησιμοποιώντας παιδιά για ανθρώπινες ασπίδες, ωστε να έλθει ο μέγας στοχαστής μια ωρα αρχύτερα. Την ίδια στιγμή, η γερμανοδουλη ακροδεξιά καλούσε τον Παυλοπουλο να “κατεβάσει τον στρατό”!! Ποιοί; Οι ίδιοι που ψήφισαν με πάθος την έλευση του ΔΝΤ λίγους μήνες μετά!

Ποιοι οργάνωσαν την προβοκατόρικη διαδήλωση των ισλαμοφασιστων στο Συνταγμα το 2009, λίγες ημέρες πριν την διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων.

Ποιοι έκαψαν την Μαρφιν την ημερα που ψηφιζόταν το μνημονιο για να παρουσιάσουν τις παλλαϊκες αντιδράσεις ως “αναρχικες”.
Ποιοι μαχαίρωναν Αγανακτισμένους στο Συνταγμα για να σπάσουν την κινητοποίηση που είχε φέρει την συμμορία Παπανδρεου ενα βημα πριν την παραίτηση;
Ποιοι κατέβαιναν στην Μανωλάδα σε εκδηλώσεις όπου μπροστά συμμετείχε δουλεμπορική, ισλαμοφασιστικη οργάνωση;
Ποιοι έκαναν εκδηλώσεις κατα του κακού Άσαντ στο κέντρο της Αθήνας, ανεμίζοντας λάβαρα της ISIS;
Ποιοι οργάνωναν δήθεν αντιρατσιστικές εκδηλώσεις όπου χαιρετουσαν ναζιστικα και καλούσαν σε νεο ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Ποιοι έδωσαν τους Κούρδους και αριστερούς αγωνιστες νύχτα στην ΜΙΤ, με αγάπη απο τα Εξάρχεια; Κάτι “αντιεξουσιαστές” που υμνούσαν την… Οθωμανική αυτοκρατορία μηπως; Έχουν διεύθυνση και ονοματεπώνυμο ολοι οι ανωτέρω. Αχώριστοι συνεργατες της μνημονιακής συμμορίας…

πηγη