17.8.14

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Κόβουν τα κεφάλια των αντιπάλων τους, διότι δεν "έκοψε" (ακόμα) τα δικά τους η διεθνής κοινότητα, η οποία είναι συνυπεύθυνη  με τους εγκληματίες αυτούς,λόγω της βραδύτητας  αντιδράσεώς της.Αυτό το ανθρωποειδές έκτρωμα θα έπρεπε ήδη να είχε εξοντωθεί.
Αλεξανδρής 
_______________________
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

O αποκεφαλισμός εξυπηρετεί να κερδιθεί η μάχη σε ψυχολογικό επίπεδο, συμβάλει στην υποταγή των πληθυσμών που ελέγχουν,στην επικράτηση τους επί των ανταγωνιστικών οργανώσεων, έχει θρησκευτικά σεκταριστικά κίνητρα με θεολογικό υπόβαθρο και ιστορικές αναφορές,αποτελεί μέσο στρατολόγησης…….

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


  • “Αυτοί οι αποκεφαλισμοί ενσπείρουν τον τρόμο στον εχθρό και τον εξωθούν να τραπεί σε φυγή χωρίς να πολεμήσει » αναλύει ο Antoine Basbous, θεμελιωτής του Παρατηρητηρίου για τις αραβικές χώρες.Αυτή η τακτική σε συνδυασμό με την αποδιοργάνωση του ιρακινού στρατού εξηγεί την επέλαση του Ισλαμικού Κράτους. “Αυτό το όπλο λειτουγεί πολύ καλά στο Ιράκ : πριν την άφιξή τους ακούγαμε να μιλούν γι αυτούς ” δηλώνει ο Hasni Abidi, Διευθυντής του Κέντρο Μελετών και έρευνας για τον αραβικό κόσμο και τη Μεσόγειο.

  • Αυτό το όπλο δεν στρέφεται μόνο προς τους έξωθεν αντιπάλους.Είναι και για εσωτερική κατανάλωση.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Bu-gSIiCcAAtFB-

Συμβάλει στην υποταγή των πληθυσμών στις ζώνες που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος. Στη Συρία στην περιοχή της Deir Ezzor, το Ισλ.Κρ. έθεσε σε δημόσια θέα στις αρχές Αυγούστου τα κεφάλια 3 μελών μιας τοπικής αντίπαλης φυλής στο χωριό Al-Jurdi “όταν είστε ένας χωρικός και βλέπετε αυτό εσείς λέτε: ‘εγώ θα είμαι ίσως ο επόμενος αν δεν υποταχθώ ‘” συμπεραίνει ο Antoine Basbous.iraq-opgfer-wird-ermordet31

  • Αυτή η βία επιτρέπει στο Ισλαμικό Κράτος να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του επί των άλλων τζιχαντιστικών οργανώσεων στη Συρία. Εμπεριέχεται στον ” ανταγωνισμό των ριζοσπατικών κινημάτων .Όποιος είναι ο πιο άγριος είναι πιθανότατα αυτός που έχει και την μεγαλύτερη επιβολή ” εκτιμά ο Hasni Abidi. “Yπάρχει μια κλιμάκωση στη φρίκη” πιστοποιεί η Myriam Benraad, ειδήμονας του Ιράκ στο Κέντρο Μελετών και Διεθνών Ερευνών (Ceri). Αυτοί επιδίδονται σε βάρβαρες πράξεις για να επιβληθούν ως η οργάνωση η τζιχαντιστική η πιο σκληρή .”schlachten-deir-ezzor

  • Το να παραμείνει κάποιος στην πρώτη θέση μεταξύ των αντίζηλων οργανώσεων τον διευκολύνει στη στρατολόγηση μαχητών αυτό κάνει το Ισλαμικό Κράτος. Η συγκεκριμένη οργάνωση δέχεται το μεγαλύτερο κύμα ξένων μουτχζαχεντίν.

    το παιδί στρατιώτης του ισλαμικού κράτους
    το παιδί στρατιώτης του ισλαμικού κράτους

το παιδί στρατιώτης του Ισλ.Κράτουςτο παιδί στρατιώτης του Ισλ.Κράτους

  • Ο αποκεφαλισμός έχει και ιστορικά και θρησκευτικά κίνητρα.Το Jeune Afrique 2004 αναφέρει ότι αυτή η ενέργεια είναι μέρος της ιστορίας του ισλάμ με πολλούς κυρίως διανοούμενους αποκεφαλισμένους τον 10ο αι. Η θεολογική του τεκμιρίωση βρίσκεται σε 2 κεφάλαια sourates του κορανίου (κ.8, στίχος 12 και κ.47στίχ. 4) όπου συμβουλεύει να χτυπούν τον αντίπαλο στον λαιμό. Αυτές οι αναφορές επιτρέπουν στους τζιχαντιστές να δικαιολογήσουν την βαρβαρότητά τους με θρησκευτικό τρόπο….

(Francetvinfo 14/08/14)

http://greeknation.blogspot.gr/