14.8.14

ΗΠΑ προς Κίεβο: "Να εισβάλλετε στην Κριμαία - Θα σας εξοπλίσουμε"

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ 

Οι ΗΠΑ ζητούν από την Ουκρανία, να προχωρήσει στο "απονενοημένο διάβημα" και να πραγματοποιήσει επίθεση στην Κριμαία και στα ρωσικά στρατεύματα που σταθμεύουν στη περιοχή αλλά και στον ρωσικό Στολο της Μαύρης Θάλασσας. 
 
H Φωνή της Σεβαστούπολης (voicesevas.ru) σε δημοσίευμα της, αποκαλύπτει σύσκεψη μεταξύ στρατιωτικών της Ουκρανίας και των ΗΠΑ. Οι σύμβουλοι του Πενταγώνου ενημέρωσαν την Ουκρανία να ξεκινήσει την προετοιμασία για  μια ολοκληρωτική εισβολή στην Κριμαία. Πρόκειται για τους σχεδιασμούς κάποιων νεοταξίτικων και "σκοτεινών" κέντρων εξουσίας που ελέγχουν τις ΗΠΑ και εδρεύουν στην Ανατολική Ακτή της.
 
Επειδή η αμερικανική ισχύς μειώνεται λογω και της οικονομικής συρρίκνωσης είναι αποφασισμένοι να "βουλιάξουν" και τον πλανήτη ακόμα και στον πυρηνικό όλεθρο προκειμένου να παραμείνουν στην παγκόσμια κυριαρχία.
 
Στη συνάντηση οι αμερικανοί στρατιωτικοί , εστίασαν στις ελλείψεις του Ναυτικού της Ουκρανίας ιδιαίτερα σε σκάφη και άλλον τεχνικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για μια στρατιωτική επέμβαση στην Κριμαία. Το ουκρανικό Ναυτικό ήδη πριν την ανάκτηση της ρωσικής Κριμαίας ήταν εξαιρετικά αδύναμο μετά όμως την ένωσή της με την Ρωσία είναι πλέον ανύπαρκτο.
 
Οι Αμερικανοί από την πλευρά τους δήλωσαν έτοιμοι για κάθε υποστήριξη:  Θα παράσχουν στρατιωτική και τεχνική βοήθεια στον εκσυγχρονισμό των ουκρανικών πολεμικών βιομηχανιών ενώ θα μεταφέρουν στην Ουκρανία παροπλισμένα πλοία από τις  Ένοπλες Δυνάμεις   Βουλγαρίας,  Ρουμανίας και  Πολωνίας και δεσμεύθηκαν να  παραγγείλουν  νέα σκάφη στη Γερμανία.
 
Υποσχέθηκαν να καλύψουν τα έξοδα για τις νέες παραγγελίες στην ουκρανική πολεμική βιομηχανία. Ωστόσο, ο στρατιωτικός προυπολογισμός της Ουκρανίας για το επόμενο έτος ήδη περιλαβάνει ποσά για την επαναλειτουργία της  ώστε μην καθυστερήσει η ναυπήγηση των νέων πλοίων ή σκαφών αλλά και του όποιου απαραίτητου εξοπλισμού.
 
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε μια νέα επιστράτευση με σκοπό τη συγκέντρωση ενός στρατεύματος της τάξης των 500.000 ή 600 000 ανδρών και μόνιμων αξιωματικών. Αυτοί θα τελούν υπό την οικονομική και τεχνική υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια τέτοια κινητοποίηση εκτιμάται ότι θα χρειασθεί τουλάχιστον 3 με 4  μήνες.
 
Σημειώνεται ότι ο πληθυσμός της Ουκρανίας  χωρίς τους ρωσόφωνους είναι γύρο στα 25000000 και επιτρέπει τη δημιουργία ενός  μεγάλου στρατεύματος.Αυτό όμως σημαίνει ότι οι ΗΠΑ έχουν πολύ άσχημη βλέψη για τα 15000000 Ορθόδοξων ρωσώφωνων της χώρας, και μάλλον θα επιδιωχθεί η "επιστημονική" εκκαθάρισή τους.
 
Η σύσκεψη επισημοποιεί τις φήμες αλλά και πλήθος δημοσιευμάτων ότι τελικός στόχος είναι η Κριμαία, και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψουν οι Δυτικοί παρουσία ρωσικού φυλετικού στοιχείου στην Ουκρανία, και θα επιδιώξουν την εκρίζωση της Ορθοδξίας μέσω της ενίσχυσης της Ουνίας.
 
Επιβεβαιώνονται όλα όσα είχε πει ο Paul Craig Roberts ότι υπάρχουν κάποιοι στην Ουάσιγκτον που ελέγχουν το βαθύ κράτος τω ΗΠΑ, και οι οποιοι είναι διαθεσιμοι για έναν Γ' ΠΠ, αν και γνωρίζουν ότι η πυρηνική ισχύς της Ρωσίας είναι αρκετή για να κονιορτοποιήσει την αμερικανική επικράτεια, θέλουν να πιστέυουν ότι οι Ρώσοι θ διστάσου να την χρησιμοποιήσουν, σκεπτομενοι το κακό που θα γινει σε όλο τον πλανήτη ανεξαιρέτως. Επιδιώκουν να πετύχουν τους σχεδιασμούς τους πριν τον εκσυγχρονισμό των συμβατικών ρωσικών δυνάμεων, και πριν παραληφθεί το PAK FA T-50 που θα είναι ότι ανώτερο έχει πετάξει ποτέ στον κόσμο, αλλά και το απόλυτο αντιβαλλιστικό σύστημα S-500.
 
Αποκαλύπτεται και ο πραγματικός σκοπός τους που είναι να μεταφέρουν ακόμα και πυρηνικά όπλα στην "πόρτα" της Ρωσίας στο εγγύς μέλλον, για να έχει έλάχιστο χρόνο αντίδρασης η Μοσχα. H εμφανέστατη προσπάθεια γεωστρατηγικής περικύκλωσης της Ρωσίας αποσκοπεί στην κατοχή νευραλγικών στρατηγικών σημείων για μια πιθανή παγκόσμια σύρραξη με ευθύνη της Δύσεως. 
 
Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι ο μόνος πραγματικός τους αντιπαλος στον πλανητη είναι η Ρωσία, και βλέπουν ότι δεν μπόρεσαν να την λυγίσουν όυτε στρέφοντας έναν πολύ μεγάλο αριθμό κρατών εναντίον της, οπότε επιδιώκουν να προχωρήσουν στην επόμενη πολύ επιίνδυνη πράξη. Τελίκά η επίσκεψη Β.Πούτιν στην Κριμαία με όλη την ρωσική κυβέρνηση είχε όντως πολύ μεγάλη σημασία.
 
defencenet.gr