19.8.14

Σήμερα η απολογία του 75χρονου που δολοφόνησε το παιδί του στο Άστρος Κυνουρίας

Πολλή "συμπάθεια" για το αδικοχαμένο..."παιδί" από τα ΜΜΕ!
Αυτό το παράσιτο που κακοποιούσε τους γονείς του και τους έπαιρνε τις συντάξεις για να ικανοποιήσει άγνωστο ποιες "ανάγκες" του, δεν αξίζει καμιάς συμπαθείας.Αντιθέτως θα πρέπει το δικαστήριο να λάβει πολύ σοβαρά υπ όψη του την προηγηθείσα συμπεριφορά του "θύματος" και σε βάθος χρόνου, αλλά και την αμέσως προηγηθείσα συμπεριφορά του καθώς και τις απειλές κατά της ζωής του πατρός του και να κρίνει με πληθώρα ελαφρυντικών την εν αμύνει ενέργεια του δράστη πατέρα. Η όλη δε  στάση των υπολοίπων μελών της οικογενείας μαρτυρεί την κοινή αγανάκτηση από τη συμπεριφορά του..."παιδιού".Φυσικά, ένα βρωμόξυλο από όλους μαζί ίσως να ήταν αρκετό, αλλά  τη συγκεκριμένη στιγμή ο δράστης πατέρας βρέθηκε μόνος του. Ο χαρακτηρισμός από τα ΜΜΕ της δολοφονίας ότι έγινε...έν ψυχρώ, είναι άσχετος με τη πραγματικότητα. Σαφέστατα έγινε εν θερμώ και με στοιχεία αμύνης.
Αλεξ

Συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία στο Νάυπλιο για το φρικτό έγκλημα στο Άστρος της Κυνουρίας .Σήμερα θα απολογηθούν στον ανακριτή οι γονείς του 39χρονου που δολοφονήθηκε ανήμερα 15Αυγουστου στο Άστρος Κυνουρίας.
 
Ο 75χρονος πατέρας - παιδοκτόνος έχει ήδη παραδεχθεί την πράξη του και είπε στην αστυνομία ότι το θύμα τον χτυπούσε συστηματικά, ενώ ζητούσε συχνά χρήματα.
 
Η κατάθεση πάντως του αμετανόητου 75χρονου πατέρα στους αστυνομικούς σοκάρει, καθώς με απόλυτη ψυχραιμία και νηφαλιότητα περιέγραψε τι συνέβη στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
 
«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;» του φώναξα, είπε περιγράφοντας τα μοιραία λεπτά  που κατέληξαν στην δολοφονία του γιου του αφού τον περίμενε στο σπίτι τους καθώς το θύμα είχε ειδοποιήσει ότι έρχεται από την Αθήνα.
 
«Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω» είπε ακόμα συμπληρώνοντας ότι έριξε τον πρώτο από τους συνολικά τρεις πυροβολισμούς που έριξε στο κορμί του ίδιου του παιδιού.
 
Την ίδια ώρα ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την εμφάνισή τους στον ανακριτή Ναυπλίου το πρωί της Δευτέρας ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του 39χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο του τον πατέρα με μια καραμπίνα, στο Άστρος Κυνουρίας.
 
Ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, αφέθηκε ελεύθερος, με την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ ως χρηματική εγγύηση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των απολογιών τους οι τρεις εκ των κατηγορουμένων για την ασύλληπτη δολοφονία, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, υποστήριξαν πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το έγκλημα. Οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.
 
Ο θείος του θύματος, ο οποίος κατηγορείται για περιύβριση νεκρού και εμπρησμό, υποστήριξε ότι έμαθε για το έγκλημα  την επομένη του Δεκαπενταύγουστου και μετά την ομολογία του αδελφού του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η σύζυγός του.
 
Ο γαμπρός της οικογένειας, που κατηγορείται για ψευδορκία, υποστήριξε ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε άλλη περιοχή, σε απόσταση 60 χλμ. από το Άστρος, μαζί με την οικογένειά του και ότι έμαθε για τη δολοφονία την επόμενη ημέρα.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr