9.7.14

Προκλητικός ο Διαμαντόπουλος: Tρομοκράτης μόνο κατά το Σύνταγμα ο Σάββας Ξηρός!

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, κάνετε ό,τι μπορείτε για να μη κυβερνήσετε...!
Α/Αλ

Προκάλεσε για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά το «περίφημο» ραντεβού που έδωσε στα γουναράδικα, έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο Σάββας Ξηρός της 17Ν είναι τρομοκράτης μόνο κατά το νόμο και το Σύνταγμα.
Υιοθετώντας επί της ουσίας –όπως έλεγαν βουλευτές στους διαδρόμους της Βουλής- την επιχειρηματολογία των τρομοκρατών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο Μιχάλης της 17Ν που έχει 97% αναπηρία και για αυτό υπερασπίστηκαν το αίτημά του δύο βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι «εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από το νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη».

«Είστε της λογικής των γουναράδικων, στηρίζετε τους τρομοκράτες, υπερασπίζεστε τους δολοφόνους», σχολίασε ο Δάνης Τζαμτζής από τη ΝΔ με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επανέρχεται, υποστηρίζοντας ότι δέχεται επίθεση λασπολογίας και ότι η δεξιά μονταζιέρα διαστρέβλωσε τα όσα είπε.
Η σφοδρή αυτή αντιπαράθεση ξέσπασε μετά την παρουσία γονιών κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στα θεωρεία της Βουλής με προσκλήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως παραδέχθηκαν εμμέσως πλην σαφώς βουλευτές του. Στην αναφορά μάλιστα, του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου  Αθανασίου περί προχειρότητας του ΣΥΡΙΖΑ που αποσκοπεί στον εντυπωσιασμό, η Αφροδίτη Σταμπουλή και ο Θοδωρής Δρίτσας ισχυρίστηκαν ότι είναι γονείς και όχι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. «Γιατί δεν έχουν δικαίωμα να έρχονται στο ναό της δημοκρατίας την ώρα μάλιστα που βρίσκονται στη Βουλή «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες»;», διερωτήθηκε η Αφροδίτη Σταμπουλή.
Ο Βασίλης Υψηλάντης  από τη ΝΔ ανέφερε πάντως, πως οι περίπου 10 γονείς των προφυλακισμένων κατέθεσαν στη Βουλή υπόμνημα, το οποίο δεν είχαν συντάξει οι ίδιοι, αλλά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα κείμενο των συγγενών της οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κατέθεσε στη Βουλή η Αφροδίτη Σταμπουλή
ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΩΝ - ΘΕΩΡΕΙΑ
«Το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη συνεχίζεται. Ο βουλευτής του κ. Β. Διαμαντόπουλος, γνωστός για τα … “γουναράδικα”, μιλώντας στη Βουλή υποστήριξε ότι o Σάββας Ξηρός είναι “εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και το νόμο”, ενώ κατά την άποψή του “διάλεξε την ένοπλη πάλη”. Το ερώτημα αφορά πλέον τον κ. Τσίπρα: Για πόσο ακόμη θα φιλοξενεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ τη συνιστώσα της τρομοκρατίας;», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου.
antenna