6.7.14

Ξαφνικά στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ & μόνο Τυχαίο δεν είναι !

Στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος μετά από επίσημη πρόκληση του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Κίνας ,της νέας Υπερδύναμης όχι μόνο στον οικονομικό Τομέα αλλά και τον Στρατιωτικό ! 
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μεταβαίνει την Δευτέρα 7 Ιουλίου  στη Κίνα σε μια επίσκεψη που θα διαρκέσει μέχρι και  την Παρασκευή !…Λεπτομέρειες για την επίσκεψη  δεν έγιναν γνωστές τουλάχιστον επίσημα !
China-reserve-airforce
Η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ καθορίστηκε σε υψηλότατο επίπεδο entos3και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες  όλες οι λεπτομέρειες καθορίστηκαν στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Κίνας στην Κρήτη και συζητήθηκε αποκλειστικά με τον  Πρωθυπουργό της Ελλάδος !
Ως γνωστόν οι Κινέζοι κρατούν πάντα κλειστά τα χαρτιά τους αλλά δεν κρύβουν την επιθυμία τους για συμφωνίες με Χώρα του ΝΑΤΟ σε επίπεδο Αμυντικής βιομηχανίας αλλά και να κάνουν επενδύσεις και  τον τομέα αυτό !
Μετά την αποτυχία της Συμφωνίας με του Τούρκους στο μακράς βεληνεκούς συστήματος  Αεράμυνας που πάει στις καλένδες ,δείχνουν να ψάχνονται και στην Κίνα τίποτε δεν γίνεται τυχαία !
Η Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  στη Χώρα του Δράκου και της Οικονομικής Υπερδύναμης και μάλιστα τόσων ημερών μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι,όταν μάλιστα στο Αιγαίο συμβαίνουν παράξενα και εσκεμμένα πράγματα που δείχνουν ότι η κατάσταση κλιμακώνεται επικίνδυνα !
Στρατιωτική Διπλωματία εν όψει από το ΥΠΕΘΑ και όχι μόνο την στιγμή μάλιστα που το Ελληνικό ΥΠΕΞ δείχνει να …κοιμάται μακαρίως !
Σίγουρα θα μάθουμε και θα ακούσουμε πολλά πράγματα τις επόμενες ημέρες αλλά σάμπως και κάτι να αλλάζει και στις Ένοπλες Δυνάμεις  και η Ελλάδα δείχνει να απαγκιστρώνετε !