12.7.14

Πρώτα εξολοθρεύουμε τους σιίτες, μετά στρεφόμαστε κατά χριστιανών και στο τέλος καταπιανόμαστε με Εβραίους».

Το..."καραβάν σεράϊ" που θα κυριεύσει το κόσμο! Πρέπει να εξοντωθούν αυτοί οι καραγκιόζηδες από όλους τους απειλούμενους, το συντομότερο.
Α/Αλεξανδρής

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το ένοπλο φονταμενταλιστικό ισλάμ πολεμά τον μεγάλο «εχθρό» τον «σιωνισμό»… Τώρα έρχεται το διαβόητο ISIL να παρουσιάσει μία «αιρετική» εικόνα και άποψη για την ερμηνεία του Κορανίου και τη «θέλησης» του Αλλάχ…
 
Με ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο twitter, που αποδίδεται στον... «χαλίφη» της οργάνωσης, η ουαχαμπιτική ισλαμιστική οργάνωση ISIL (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε) απαντά στο καίριο (και εύλογο) ερώτημα γιατί η ίδια δεν σπεύδει να υποστηρίξει ενεργά το δίκαιο των Παλαιστινίων αδελφών της στη Λωρίδα της Γάζας και δεν κηρύττει τζιχάντ κατά του Ισραήλ. 
 
Την ώρα μάλιστα που έχει κηρύξει «ιερό πόλεμο» κατά πάντων, βάζοντας στο στόχαστρο της κάθε άλλο κράτος της Μέσης Ανατολής, από το Ιράν μέχρι την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία, αφού έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κατακτήσουν την ίδια τη Μέκκα και την Κωνσταντινούπολη, την ώρα που σφαγιάζουν αλύπητα και αδιάκριτα «πιστούς» (μουσουλμάνους) και «απίστους» (χριστιανούς) η ISIL δηλώνει πως:
 

«Μέσα στο άγιο κοράνι ο Allah δεν μας διέταξε να πολεμήσουμε το Ισραήλ ή τους Εβραίους. Ο Allah μέσα στο κοράνι δεν μας ζήτησε να πολεμήσουμε τους Εβραίους παρά όταν θα έχουμε εξολοθρεύσει τους αποστάτες και τους υποκριτές» διευκρινίζει στο δελτίο τύπου της η τρομοκρατική οργάνωση. 
 
Η ΙSIL μάλιστα επιχειρηματολογεί επικαλούμενη στίχους του Κορανίου για να δικαιολογήσει την ισχυρή αντίφαση με όσα δήλωναν οι απανταχού φονταμενταλιστές ισλαμιστές μέχρι σήμερα:
 
«Όταν o Allah μιλάει για τον πλησιέστερο εχθρό εννοεί τους υποκριτές γιατί αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι από τους μη πιστούς και η απόδειξη είναι ότι ο Abib akr Assidi πολέμησε πρωταρχικά τους αποστάτες για να απελευθερώσει την Al Quds…
 
Την απάντηση επίσης την βρίσκουμε στους Salah Eddine Al Ayoubi και Nouredine Zinkiq που πολέμησαν τους σιίτες σε Αίγυπτο και Συρία πριν να διεξαγάγουν την μάχη στο Al Quds κατά των χριστιανών και καθολικών.
 
Πρώτα εξολοθρεύουμε τους σιίτες, μετά στρεφόμαστε κατά χριστιανών και στο τέλος καταπιανόμαστε με Εβραίους».
 
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ είχε αποκηρύξει την ψευδο-"τζιχάντ" του ISIL, καταγγέλλοντας ότι δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να δηλώνει ότι κάνει "ιερό πόλεμο" στο όνομα του Αλλάχ, όταν σκοτώνει αδελφούς σιίτες μουσουλμάνους...
 
Αν μη τι άλλο, αυτή η νέα τοποθέτηση-μανιφέστο του ISIL ουσιαστικά αλλάζει πλήρως και ριζικά την γεωπολιτική θέση και το ρόλο του φονταμενταλιστικού Ισλάμ στο διεθνές σύστημα, όπως το είχε γνωρίσει ο κόσμος τις τελευταίες δεκαετίες.
 
defencenet.gr