17.7.14

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Βίντεο ντοκουμέντο: Κανένας οίκτος για τους νεοναζί του Κιέβου - Καίγονται δεκάδες ουκρανικά άρματα και ΤΟΜΠ

Συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από την προχθεσινό μακελειό του ουκρανικού Στρατού και των Ουκρανών νεοναζί "εθνοφρουρών" στο Λουγκάνσκ.
 
Οι δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφωνων τους εγκλώβισαν σε μία περιοχή μετά από καταδίωξη και εφαρμογή ενός κλασικού σχεδίου "τανάλια" και με βολές αντιαρματικών και πυροβολικού κατέστρεψαν ολοσχερώς δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης.
 
Η φάλαγγα όδευε προς ενίσχυση των ουκρανικών δυνάμεων που επιχειρούσαν στο αεροδρόμιο του Λουγκάνσγκ μεταφέροντας ενισχύσεις και εφόδια. Μετά την καταστροφή της φάλαγγας οι Ουκρανοί που βρίσκονταν στο Λούγκανσκ παραδόθηκαν.
 
Μέσα στα οχηματα βρήκαν τραγικό τέλος δεκάδες Ουκρανοί στρατιώτες οι οποίοι κυριολεκτικά έγιναν ένα με την μάζα των λιωμένων μετάλων, απο τις επιθέσεις του ρωσόφωνου πυροβολικού, που πραγματοποιήθηκε με ρουκέτες των 112 χλστ. από BM-21 (RΜ-70 η ονομασία του στον ελληνικό Στρατό),και από αυτοκινούμενα πυροβόλα 2S1 Carnation με διαμέτρημα επίσης 122 χλστ.
 
Μετά την σφαγή οι ουκρανικές δυνάμεις αποχώρησαν από όλες τις θέσεις γύρω σπό το Λούγκανσκ.
 
Εν συνεχεία οι δυνάμεις αυτοάμυνας ανακατέλαβαν, το χωριό Μαρίνσκι, κόβωντας στα δύο τις ουκρανικές μονάδες, οι οποίες υποχώρησαν ατάκτως.
 
Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πάρα πολύ σκληρές, όπως συμβαίνει πάντοτε σε έναν πόλεμο.
 
 
 defencenet.gr