26.7.14

Αλβανός ο δράστης της δολοφονίας του 49χρονου στη Μύκονο

Επί δέκα ημέρες φιλοξενούσε στο σπίτι του τον δολοφόνο του ο 49χρονος που βρέθηκε σε κατάσταση σήψης στις 14 Ιουλίου μέσα στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε περιοχή της Μυκόνου, όπου κατοικούσε! Ο νεαρός Αλβανός που τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα σκεπάρνι και έφυγε κλειδώνοντας πίσω του την πόρτα, εντοπίστηκε στην Παιανία.
 
Από τη μεθοδική έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου οι οποίοι έκαναν αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, βρέθηκαν  στοιχεία τα οποία αξιοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί η παρουσία του 19χρονου αλλοδαπού στο σπίτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ύποπτος είχε φύγει από το «νησί των ανέμων» με το πλοίο της γραμμής και ειδοποιήθηκε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να τον εντοπίσει.
 
Ο νεαρός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, έχοντας μαζί του προσωπικά αντικείμενα του θύματος, ενώ ο γενετικός τύπος του εντοπίστηκε στη σορό και στον τόπο του εγκλήματος. Έτσι, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου όπου ομολόγησε με λεπτομέρειες το έγκλημα. Όπως είπε, τσακώθηκε με τον 49χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα με το σκεπάρνι. 
 
Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, αφού οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν γιατί είχε μια εβδομάδα να δώσει σημεία ζωής. Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στον ανακριτή Σύρου για να απολογηθεί.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr