25.5.14

Κάποια κυρία στον ΑΝΤ1: Όσοι ψήφισαν ΧΑ είναι ...ΝΑΖΙ!!!


Τι μας λέτε κυρία μου; Που τους είδατε τους ΝΑΖΙ  στον ...ανήσυχο ύπνο σας; Οποία επιπολαιότης! Το 1/3 της Ελλάδος είναι...ΝΑΖΙ!!!
Αν είχατε δίκιο τότε η Γερμανοί , θα είχαν αυτούς στα όπα- όπα και όχι τα "δημοκρατικά" σας κόμματα!!!
Και, αλήθεια, ποια είστε εσείς που θα κρίνετε το φρόνημα των ψηφοφόρων της ΧΑ;
Στο κάτω - κάτω κυρία μου, οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να είναι ό,τι θέλουν,και να ψηφίζουν ό,τι θέλουν  χωρίς να απαιτείται η άδειά σας.

Μπορεί να θέλουν να είναι Βασιλόφρονες, Παπαδοπουλικοί, Μεταξικοί, αντιδημοκράτες, αντικομουνιστές, αντινεοδημοκράτες,αντιπασόκοι κ.λ.π.εσείς θα τους κάνετε κουμάντο ή τα ψευτοδημοκρατικά κόμματά σας;


 Μάθετε και κάτι άλλο. Μπορεί να είναι με το ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ με τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ με τον ΦΡΑΝΚΟ, με τον ΧΙΤΛΕΡ με τον ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ,  με τον ΚΑΝΤΑΦΙ και με όποιον άλλο ομαλό ή ανώμαλο θέλετε.Είναι δικαίωμά τους  που δεν  το εγχωρούν ούτε σε σας ούτε σε κανέναν άλλο από τη στιγμή που κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητος.

Φάτε τώρα το 10+ % της Χρυσής Αυγής, σε καλή μεριά και περαστικά σας. Τώρα αν συνεχίσουν οι "κυβερνώντες" τα ίδια, στις επόμενες εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους και αυτοί και εσείς με τις προωθημένες "δημοκρατικά" θέσεις σας.

Α/Αλεξανδρής