10.4.14

Επιτυχημένη η παρουσία της ελληνικής εταιρείας ΘΕΩΝ Αισθητήρες στη «Διεθνή Έκθεση FIDAE 2014» στη Χιλή

Τα νέα μονόκυαλα και δίκυαλα, NX-122 και ΝΧ-222, αντίστοιχα, και το προσάρτημα νυχτερινής όρασης NX-160A I-LANS της ΘΕΩΝ Αισθητήρες συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση του χρήστη σε κάθε είδους μάχη.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία της ΘΕΩΝ Αισθητήρες στη «Διεθνή Έκθεση Αεροδιαστημικής και Αμυντικού Υλικού, FIDAE 2014», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγκο της Χιλής, πριν από μερικές μέρες.

Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας, σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Χιλής (εφημερίδες El Mercurio και Las Ultimas Noticias, Τηλεοπτικοί σταθμοί Canal 13 και TVN), εντυπωσίασαν όσους είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά.
Τα νέα μονόκυαλα και δίκυαλα, NX-122 και ΝΧ-222, αντίστοιχα, και το προσάρτημα νυχτερινής όρασης NX-160A I-LANS της ΘΕΩΝ Αισθητήρες συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση του χρήστη σε κάθε είδους μάχη.
Σύμφωνα με τα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας, το 90% των επιχειρήσεων διενεργείται κατά τις νυχτερινές ώρες, οπότε η σημασία του χαμηλού βάρους και της άνεσης, των πολλαπλών χρήσεων και της εργονομίας, που προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρείας, είναι καταλυτική για την επιλογή του τελικού χρήστη.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στο διεθνές πελατολόγιο της ΘΕΩΝ Αισθητήρες συγκαταλέγεται σεβαστός αριθμός προηγμένων επιχειρησιακά και απαιτητικών τελικών χρηστών, μεταξύ των οποίων ο Σουηδικός Στρατός, οι Ειδικές Δυνάμεις της Γερμανίας, ο Βελγικός Στρατός, η Γαλλική Αστυνομία κ.λπ.
Τα εξελιγμένα μονόκυαλα και δίκυαλα ΝΧ-122 και ΝΧ-222 διακρίνονται για το μικρό τους βάρος (ίσως τα ελαφρύτερα της αγοράς), την αυξημένη αντοχή αλλά και τις διαρκείς βελτιώσεις, όπως ένας νέος σχεδιασμός χελιδονοουράς για ευκολότερη τοποθέτηση, flip-up και flip away λειτουργία, 100% αυτόματο κλείσιμο, ανεξάρτητο της βαρύτητας κ.ά.
Το νέο προσάρτημα νυχτερινής όρασης NX-160A I-LANS της ΘΕΩΝ Αισθητήρες κατέχει την ιδανικότερη αναλογία απόδοσης βάρους/οπτικής απόδοσης στην αγορά ενώ στα πλεονεκτήματά του προσμετράται και η ευκολία χρήσης του.
Τα προϊόντα της ΘΕΩΝ Αισθητήρες απαντούν στη σύγχρονη επιχειρησιακή πραγματικότητα με το βέλτιστο τρόπο, καθώς βασίζονται στην πολυετή τεχνογνωσία, κατασκευή και ανάπτυξη ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων, με αιχμή του δόρατος την έξυπνη σχεδίαση, τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας, την εργονομική εξέλιξη και την ευθυγράμμιση με τις ανάγκες του τελικού χρήστη.
epikaira.gr