1.4.14

"Σφάζονται" οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: "Ο ΓΑΠ είναι τενεκές ξεγάνωτος, έπρεπε να τον διαγράψει ο Βενιζέλος"

Δεν το διαλύετε το..."μπάχαλο", να απαλλαγεί η πολιτική από το ...ανεύρυσμα του ΠΑΣΟΚ;
Α/Αλ
Ευτυχία και αρμονία είναι οι δυο λέξεις που περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ των βουλευτών του μετά και την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο. Άπαντες , ακόμη και ο Μιχάλης Κασσής, μιλούσαν για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τον Απόστολο Κακλαμάνη με βαριές εκφράσεις.

«Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. Έπρεπε να τον είχε διαγράψει ο Βενιζέλος και να πάμε αμέσως σε εκλογές. Δεν μπορεί, κύριε Παπανδρέου, όταν ήσουν πρωθυπουργός να δίνεις 25 δισ. στις τράπεζες και τώρα να μην ψηφίζεις το άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» έλεγε, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.
Και συνέχισε βάζοντας αυτή τη φορά στόχο τον Απόστολο Κακλαμάνη: «Τον Κακλαμάνη έπρεπε ο Βενιζέλος να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να πάμε σε εκλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φοβόμαστε τις εκλογές».
Η πρώτη που άκουσε το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού ήταν η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πρώην υφυπουργός Παιδείας (επί Παπανδρέου), Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, η κ. Χριστοφιλοπούλου, μόλις άκουσε τι ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου σηκώθηκε από τη θέση της λέγοντάς του: "Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται".
Το περίεργο ήταν πως από τη στάση της ενοχλήθηκε ο βουλευτής του... ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.«Έτσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ' αυτόν τον τρόπο σ' έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις... σφαλιάρες» είπε στους δημοσιογράφους.
 defencenet.gr