1.4.14

Ο ένας και μοναδικός «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» κύριος ΓΑΠ!!!!


του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Πρωταπριλιά αύριο…  Η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου… Γιορτάζουν οι πολιτικοί μας… Με πρώτο τον «πολυαγαπημένο» μου ΓΑΠ (της Μαργαρίτας)… Που την θυμήθηκα αυτή την ψυχή; Η αλήθεια είναι μία και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα… Η στάση του Γιώργου Παπανδρέου χτες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, κατά την γνώμη μου ήταν πολύ πιο συνεπής, απέναντι στην χειμαζόμενη κοινωνία, σε σχέση μ’ εκείνη του Κώστα Καραμανλή!!!!

Δεν παραγνωρίζω, ούτε ξεχνάω τα δεινά που έφερε στην χώρα ο περιώνυμος ΓΑΠ, ούτε υπέστην κάποια μετάλλαξη, ως ακραιφνής συμπαθών του Καραμανλή (του Κώστα όχι του θείου του). Κρίνω την χτεσινή στάση των δύο ανδρών. Όπως αυτή καταγράφηκε στην χτεσινή ψηφοφορία. Ούτε εξετάζω τα κρυφά κίνητρα του καθενός. Αν υπάρχουν, γιατί υπάρχουν και γιατί εκφράζονται αυτή την περίοδο… Άλλωστε η ιστορία θα καταγράψει… Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτή… (Εξαρτάται βέβαια και από ποιον γράφεται…)
Αριστοτέλης Βασιλάκης
Για ν’ αντιληφθείτε σε ποιο πολιτικό θέατρο του παραλόγου, ο Ελληνικός λαός παίζει τον ρόλο της μαριονέττας, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως ο Καραμανλής ψηφίζοντας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα μνημόνια, θέλοντας προφανώς να στηρίξει  ή έστω να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση Σαμαρά, στην ουσία δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ την πολιτική Παπανδρέου!!!! Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… Η κυβέρνηση Σαμαρά, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα είναι αλήθεια, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!
Και για να γίνω πιο σαφής… Καραμανλής, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και λοιποί μνημονιακοί…. αθωώνουν στα μάτια της κοινωνίας των περιώνυμο ΓΑΠ και τους κηπουρούς του!!!!
Βέβαια ο ίδιος ο Παπανδρέου – είτε γιατί είναι πιο μπροστά απ’ όλους – είτε γιατί ζει στον δικό του κόσμο (μάλλον το δεύτερο ισχύει), είναι ο ΜΟΝΟΣ που αποκηρύσσει ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!! Μην γελάτε.. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Ο Παπανδρέου ΨΗΦΙΣΕ χτες, εναντίον του ΕΑΥΤΟΥ του…
Έχουν βαλθεί να δικαιώσουν απόλυτα τον ΓΑΠ, Καραμανλής, Σαμαράς, Βενιζέλος και σία…. Θέλουν να γίνουν οι μεγάλοι ευεργέτες του… Βέβαια ο Παπανδρέου – λόγω ιδιαίτερων ικανοτήτων – επιστρέφει τα δώρα στον Τσίπρα!!!!..
Ο Καραμανλής έδωσε τη δυνατότητα στον Σαμαρά να γίνει Πρωθυπουργός. Ο Σαμαράς ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον συμφοιτητή του ΓΑΠ,  προετοιμάζοντας το έδαφος για τον Αλέξη, ενώ την χώρα την κυβερνάει διαχρονικά το Σημιτικό μπλόκ…. Όλα τα κανονίζουν τα πολιτικά τζάκια… Κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος… Ο φτωχός συγγενής της «παρεούλας» είναι ΜΟΝΟ ο Βαγγέλας… Λόγω «ιδιαίτερης εξυπνάδας»… Δεν τον είδατε πως έτρεξε να κάτσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού; Μαράζι θα του μείνει του ανθρώπου… Δεν πειράζει… Ας κάνει υπομονή… Ποιος θα το περίμενε πριν 10 χρόνια πως κάποια στιγμή θα γινόταν πρωθυπουργός ο Σαμαράς… Άλλωστε οι Έλληνες έχουμε μνήμη χρυσόψαρου… Δεν βλέπετε τον ΓΑΠ…; Αντιμνημονιακός από κούνια κι αυτός…
Σ’ αυτή την δύσμοιρη Ελληνική Βουλή, γιορτάζουν την Πρωταπριλιά σε κάθε ολομέλεια….