19.4.14

Ο κόσμος πληρώνει τα χάλια του ΟΣΕ!

Έτσι, μπράβο, να ταλαιπωρήσετε τους Έλληνες Πασχαλιάτικα! Τώρα σκεφθήκατε τον ΟΣΕ, που διακρίθηκε για τα πιο βρώμικα βαγόνια τα μπογιατισμένα με εκτρωματικά ...γκράφιτι, λες και ήταν πεταμένα και αφύλακτα στη διάθεση του κάθε ψυχανώμαλου μπογιατζή;Τα εφ άπαξ όμως των 85.000 ευρώ τα έπαιρνε  και ο τελευταίος ανειδίκευτος σκαφτιάς....Τώρα θυμηθήκατε  ότι ο ΟΣΕ είναι Ελληνικός! Δυστυχώς τώρα είναι αργά....
Α/Αλ
Τρεις 24ωρες απεργίες από σήμερα Μ. Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

αυτό το έκτρωμα λέγεται...βαγόνι του ΟΣΕ!

Οι σιδηροδρομικοί ζητούν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2014, προσλήψεις προσωπικού για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των εταιρειών του ΟΣΕ, ενώ παράλληλα εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ (Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού).
Εξαιτίας της απεργίας θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων των αμαξοστοιχιών όλου του δικτύου καθώς και των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού.
Αναλυτικά τα δρομολόγια που ματαιώνονται έχουν ως εξής:
Μ. Σάββατο 19.04.2014, Κυριακή του Πάσχα 20.04.2014 και Δευτέρα του Πάσχα 21.04.2014
Καταργούνται όλες οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.
Καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου.
Μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Αθηνών: Οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Δευτέρα του Πάσχα προς Τρίτη ) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Τρίτη 22.04.2014
Μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης: Καταργείται η αμαξοστοιχία IC 82
Μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης: Καταργείται η αμαξοστοιχία 1681
Επίσης δεν θα γίνονται δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, καθ΄όλη τη διάρκεια των 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.
 defencenet.gr