1.4.14

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ Επεισόδια και χημικά στη διαδήλωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ - VIDEO-

Μικρής έκτασης επεισόδια έγιναν πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας, όταν ομάδες διαδηλωτών που ήταν μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις, επί της οδού Σταδίου, προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο και να κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.

Μπροστά από το μπλόκο της αστυνομίας είχε φτάσει νωρίτερα και η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συμμετέχουν βουλευτές.


«Η αναιμική ανάκαμψη την οποία προσδοκούν θα στηριχθεί στα αποκαΐδια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Τα όποια ψίχουλα θα εκταμιεύονται θα εξανεμίζονται αμέσως. Η ΕΕ μόνο δεσμά επιβάλλει στους λαούς» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι «η απάντηση της εργατικής τάξης, των ανέργων, των υπαλλήλων, των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων, των φτωχών αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών θα πρέπει να είναι μία: Κινητοποίηση, δράση, λαϊκή συμμαχία, συμμετοχή στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις στις 9 Απρίλη και βεβαίως ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στα σωματεία, στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».
Σημειώνεται ότι λόγω της άτυπης συνόδου του Eurogroup και των συλαλλητηρίων έχουν κλείσει οι σταθμοί του μετρό στο Συνταγμα και στην Ακρόπολη, μέχρι να εκδοθεί νεώτερη εντολή της αστυνομίας.
ethnos