10.4.14

Προκαταρκτική εξέταση για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου ζητούν δικηγόροι- Έστειλαν αναφορά στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών των Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια, Μπαλτάκου, Κασιδιάρη, που προκύπτουν από όσα κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, ζητούν δικηγόροι από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να λάμψει η αλήθεια σχετικά με τη συνωμοσία - σύμφωνα με τον Π.Μπαλτάκο- κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Οι δικηγόροι προχώρησαν στις 7 Απριλίου στην κατάθεση της αναφοράς στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών με την οποία ζητούν τη διενέργεια εξέτασης σχετικά με τις σχέσεις εκτελεστικής και δικαστικής λειτουργίας.

Την αναφορά υπογράφουν ο Στέφανος Κρεμέτης, Ταμίας της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, ο Θρασύβουλος Γαβαθόπουλος, ασκούμενος δικηγόρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ασκούμενων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, ο Μιχαήλ Μήττας, δικηγόρος Θεσσαλονίκης (ΑΜΔΣΘ 11064), Πρόεδρος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης και ο Θεμιστοκλής Τζήμας, δικηγόρος Θεσσαλονίκης (ΑΜΔΣΘ 8345), μέλος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και υπ. Διδακτόρων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr