2.4.14

Παραιτήθηκε ο γ.γ. της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος

Την παραίτησή του και επίσημα υπέβαλλε πριν από λίγο στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο γ.γ. της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος ύστερα από τη θύελλα των αντιδράσεων που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη συνομιλίας του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής; Ηλία Κασιδιάρη.
Ο Τάκης Μπαλτάκος είχε μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και για να δώσει εξηγήσεις για όσα ελέχθησαν μεταξύ του ίδιου και του Η. Κασιδιάρη. Ο πρωθυπουργός όμως δεν ήταν στο Μέγαρο Μαξλιμου και ύστερα απο τη δήλωσή του ότι ο ν.γ. του υπυοργικού συμβουλίου δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Τ. Μπαλτάκος υπέβαλε αμέσως την παραίτησή του η οποία και έγινε δεκτή.

Νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει την παραίτηση του Τ. Μπαλτάκου με σχετική ανακοίνωση του στην οποία αναφερόταν ότι  «Η άμεση παύση του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει», κατηγορώντας το στέλεχος της κυβέρνησης  για «εκλεκτικές  συγγένειες με το φιλοναζισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά, αργά ή γρήγορα» οι οποίες «εκδηλώνονται, αποκαλύπτονται και πληρώνονται».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τώρα τα ανακάλυψε αυτά το κατάλοιπο του ΠΑΣΟΚ; Αλλά μια και ομιλεί για "πληρωμές", ας πάει να πληρώσει τα εκατομμύρια που χρωστάει και που θέλει να τα φορτώσει στον Ελληνικό Λαό και μετά τι εκλογές θα εισπράξει και τα...υπόλοιπα!
Όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Κουτσόγιωργας, το ΠΑΣΟΚ "δεν δικαιούται να ομιλεί"...
Α/Αλ