4.4.14

Η ΕΥΠ, η Χρυσή Αυγή και… το «βαλιτσάκι»

Σύμφωνα με πληροφορίες και από έγκυρες πηγές το πρωθυπουργικό περιβάλλον και αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει στα χέρια Χρυσαυγιτών βαλιτσάκι ανάλογο με εκείνο τηςΕΥΠ ή να τροφοδοτείται η οργάνωση από πηγές που διαθέτουν τέτοιο βαλιτσάκι.
Στη περίπτωση αυτή με αφορμή τον κύριο Μπαλτάκο υπάρχει πιθανότητα (και όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες) να αποκαλυφθεί ταπεινωτικό και αποκαλυπτικό υλικό, όχι μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για τον χώρο της Δικαιοσύνης.

Κυκλοφορούν έντονα φήμες, όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες, ότι είχαν εγκλωβιστεί σε συνομιλίες του Τάκη Μπαλτάκου με δικηγόρους των Αθηνών που αναφέρονται σε πολύκροτες υποθέσεις οι οποίες απασχόλησαν την Δικαιοσύνη.
Ο ισχυρισμός του κύριου Ηλία Κασιδιάρη και η πρόσκληση – πρόκληση προς τον κύριο Αντώνη Σαμαρά να του προσδιορίσει ποιον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια», ερμηνεύεται ως προϊόν λειτουργίας ειδικών μηχανισμών με λέιζερ ή ότι έχει συμβεί «διάρρηξη» του μηχανισμού ασφαλείας επικοινωνιών από «θύλακα» μέσα στην ΕΥΠ.
Μπορεί η κυβέρνηση να διαψεύδει επίσημα ότι δεν υπάρχουν παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι υπάρχουν ηχητικά αποσπάσματα συνομιλιών του πρωθυπουργού. Άλλωστε επί κυβέρνησης Παπανδρέου, ως γνωστών, είχε αποκαλυφθεί και εκτεταμένη παρακολούθηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν ποτέ επιμένουν ότι οι του 14ου και 15ου ορόφου, όπως και κάποιοι που μετατέθηκαν στον 11ο , γνωρίζουν το τι ακριβώς είχε συμβεί με ευθύνη του τότε διοικητή Κώστα Μπίκακαι όχι των υπαλλήλων του και ότι είχε συντελεστεί κακούργημα. Αν μάλιστα ζητηθεί έρευνα από τον Αλέξη Τσίπρα τότε θα βρεθούν σίγουρα και ίχνη στο data.
http://crashonline.gr/