5.4.14

Γύφτοι, ξήλωσαν δυο τόνους μέταλλα από εργοστάσιο στη Λαμία

Efenpress:Έχουν ρημάξει όλη την Ελλάδα! Πρέπει να τους επιβληθούν βαρύτατες ποινές,  να εντοπισθούν (εύκολο) οι κλεπταποδόχοι και να "εξοντωθούν" με ποινικές και φορολογικές κυρώσεις.
Άδικο κόπο έκαναν να κουβαλήσουν μεταλλικά αντικείμενα συνολικού βάρους δύο τόνων στο φορτηγάκι τους, τρεις «κυνηγοί» μετάλλων που λεηλάτησαν την αποθήκη ενός εργοστασίου που δεν λειτουργεί πια στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών! Πριν απομακρυνθούν, τους έπιασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι τρεις γύφτοι, ηλικίας 48, 20 και 13 χρόνων είχαν χρησιμοποιήσει μία συσκευή οξυγόνου για να κόψουν τα μέταλλα από τον εξοπλισμό του εργοστασίου, με σκοπό να τα πουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης σκραπ. Όμως, το φορτηγάκι που ήταν γεμάτο ως πάνω, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που τους σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι τα μέταλλα ήταν κλεμμένα.
Το όχημα των δραστών και η συσκευή οξυγόνου κατασχέθηκαν ως μέσα κλοπής και μεταφοράς κλοπιμαίων και ο 48χρονος μαζί με τον 20χρονο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος. Τα κλεμμένα μέταλλα θα αποδοθούν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας στην οποία ανήκει το εργοστάσιο.

πηγή: defencenet.gr