19.4.14

«Η ώρα της πολιτικής και επιχειρηματικής εξαέρωσης τους είναι κοντά»


 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ
Μ. Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ …Ο ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ!


Νίκος Νικολόπουλος: ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…


Δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν την Ελλάδα «Μπομπολιστάν»
«Με ανοιχτά αυτιά» άκουγε για ώρες πολλές τους εξοδούχους των Αθηνών λόγω Πάσχα για την άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με δεκάδες μέλη του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό».
Όλες τις μέρες και ακόμη σήμερα πρωί-πρωί εφοδίαζαν με εφημερίδες έντυπο προεκλογικό υλικό  του κόμματος στους διερχόμενους από τους σταθμούς των διοδίων Αιφιδνών και Ελευσίνας, προκειμένου να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές.
Ας σημειωθεί ότι πολλές φορές επιχειρήθηκε από τους εκπροσώπους της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ και καθημερινά να παρεμποδιστούν τα στελέχη, οι φίλοι ακόμα και ο ίδιος ο Βουλευτής στο μοίρασμα των φυλλαδίων προβάλλοντας διάφορες προφάσεις και απειλές….
Ο Νίκος Νικολόπουλος προσέφυγε στην Δικαιοσύνη και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, αφού οι απειλές και οι εκφοβισμοί ξεπέρασαν τα όρια, ενώ η φαλκίδευση των ατομικών δημοκρατικών δικαιωμάτων δεν μπορεί να γίνει μία αποδεκτή πράξη.
Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας «Έξω από τα δόντια» αιτιολογούσε την κάθοδο στους δρόμους ως εξής:
«Μετά τον αποκλεισμό μας  από τα «βοθροκάναλα» της διαπλοκής, δεν μας απέμεινε τίποτε άλλο …
Βγήκαμε στους δρόμους και με την «μέθοδο της ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ»  να μεταδώσουμε αδιαμεσολάβητα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, το μήνυμα της ΕΝΩΣΗΣ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Πρέπει πάντως να γνωρίζουν καλά :
Όσοι θέλουν να σύρουν σκλάβο και χωρίς πατρίδα ένα περήφανο λαό.
Όσοι πιστεύουν ότι θα κάνουν την Ελλάδα «Μπομπολιστάν».
Όσοι στήνουν δημοσκοπήσεις, με ποσοστά ανύπαρκτα και κόμματα φαντάσματα (ελιές, ποτάμια κ.α.).
Όσοι είναι κομπιναδόροι του μιντιακού συστήματος ότι :
Το οστικό κύμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ εξαπλούται  σε όλη την επικράτεια.
Η ώρα της πολιτικής και επιχειρηματικής εξαέρωσης τους  είναι κοντά.
Η δίκαιη τιμωρία για όλους τους ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ της Πατρίδος και του Λαού, φτάνει αφού ξεπέρασαν, προ πολλού, τα όρια του πολιτικού εγκλήματος..
Και τώρα είναι πλέον υπεύθυνοι και για εγκλήματα του ποινικού κώδικα.
Εμείς συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε μαζί με τον δοκιμαζόμενο λαό τον Γολγοθά έχοντας όμως την βεβαιότητα ότι μετά την Σταύρωση ακολουθεί πάντα η Ανάσταση.
Είμαστε ασυμβίβαστα παρόντες ΕΔΩ στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Μάχιμοι και ανατρεπτικοί.
Με σφρίγος, τόλμη και αποφασιστικότητα.
Μα προπαντός με μια απέραντη αγάπη για την Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό.
Το «Κίνημα Ανατροπής» που ξεκίνησα μαζί με το «Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα» και η μετέπειτα συμπόρευση μου με τον την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», δεν γίνεται να υποκύψουν σε οποιαδήποτε χειραγώγηση επιχειρεί η κυβέρνηση και οι πρόθυμοι αργυρώνητοι σιτιζόμενοι από το Πρυτανείο του Μαξίμου, συνεργάτες τους.
Προσωπικά θα συνεχίσω τις αδιάλειπτες περιοδείες μου στην Ελλάδα και την διαρκή επαφή μου με τους τοπικούς φορείς και πολίτες, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα: Καμία άλλη ανοχή στους πρωτεργάτες της δυστυχίας !!!
Η ώρα της μεγάλης αλλαγής είναι τώρα!!

Όσοι ανήκουμε στην μεγάλη πατριωτική κεντροδεξιά παράταξη που ταυτίζει το έθνος με τον λαό και την εθνική ανεξαρτησία με την λαϊκή κυριαρχία, όσοι ξέρουμε ότι η μεγάλη πολιτική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μετατράπηκε πλέον σε «κουφάρι» εξαιτίας των επιλογών του Α. Σαμαρά δεν γίνεται παρά να ενωθούμε πλέον και να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σάπιου, διεφθαρμένου και προσκυνημένου στις δυνάμεις κατοχή συστήματος.