8.4.14

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ: ΒΟΥΓΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Καλά να πάθεις κ. Βούγια.Θα έπρεπε να γνωρίζεις και να εφαρμόζεις το "ου συγχρώνται Ιουδαίοι Σαμαρείταις" προτού στηρίξεις έναν ολόκληρο...Μπουτάρη!!!
Τώρα, "στερνή μου γνώση, να σ΄είχα πρώτα"
Α/Αλ


Ο Βούγιας ζητούσε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Μπουτάρη. Ο Μπουτάρης δήλωσε πως "Ο Σπύρος σηματοδοτεί ένα παρελθόν σε αυτή την πόλη που δεν θέλουμε να αναπαράγουμε". 
Και ο Βούγιας απάντησε: 

"Ύστερα από τρεις μήνες παλινωδιών, ο Γιάννης Μπουτάρης εδέησε επιτέλους να απαντήσει με τον γνωστό, προσβλητικό του τρόπο.


Όμως το ‘’παρελθόν’’, το οποίο ανέφερε ότι συμβολίζω, είναι αυτό πάνω στο οποίο πάτησε για να βγει δήμαρχος. Είναι, επίσης, οι ιδέες και οι προτάσεις μου, ανεκπλήρωτες ακόμη, που περιμένουν μάταια να υλοποιηθούν από τη διοίκηση του και συγκροτούν το προεκλογικό του πρόγραμμα για το μέλλον της πόλης.
Αρκετά όμως ασχολήθηκα με ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα … ‘’δεν υπάρχει’’.
Αυτό που έχει σημασία, όπως έγραψα και στην επιστολή που του απέστειλα, είναι να ενημερωθούν εγκαίρως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης για τα κίνητρα και τους στόχους μιας συγκεκριμένης ομάδας στη διοίκηση του δήμου που θεωρεί την πόλη ιδιοκτησία της. Στα σχέδιά τους η παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο θα ήταν, προφανώς, εμπόδιο.

Σπύρος Βούγιας,
Συγκοινωνιολόγος
Καθηγητής ΑΠΘ"

http://thessbomb.blogspot.gr/