1.4.14

Γαλλία: Ισλαμιστές μουσουλμάνοι στασίασαν κατά Δημάρχων που εξελέγησαν με το Εθνικό Μέτωπο

Πλησιάζει η ώρα για μαζικές απελάσεις των ισλαμιστών και ξεκαθάρισμα των Γάλλων από τα ξένα παράσιτα.Η Γαλλία ανήκει στους Γάλλους και μόνο σ αυτούς.
Α/Αλ
Ισλαμιστές μουσουλμάνοι προχώρησαν σε διαδηλώσεις και επεισόδια έξω από τα Δημαρχεία της Γαλλίας στα οποία εξελέγησαν Δήμαρχοι από το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν που «σάρωσε» στις δημοτικές εκλογές προκαλώντας ένα μεγάλο πλήγμα στην κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ. Και το ερώτημα είναι, αυτές οι εικόνες δείχνουν τι θα ακολουθήσει στην Ελλάδα και στην Αθήνα την οποία ο νυν Δήμαρχος Γ. Καμίνης θέλει να μετατρέψει σε Μέκκα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, διαδηλωτές, κυρίως μουσουλμάνοι και «αντιφασίστες»  ξεκίνησαν φασαρίες και επεισόδια στις πόλεις Fréjus και Beziers. Πρόκειται για δύο πόλεις της Γαλλίας στη Μεσόγειο, οι οποίες εκλέγουν Δημάρχους του Εθνικού Μετώπου.
Με παρέμβαση της Αστυνομίας και των ΜΑΤ αποφευχθήκαν τα μεγαλύτερα επεισόδια και η προσπάθεια των διαδηλωτών να βιαιοπραγήσουν κατά των στελεχών του Εθνικού Μετώπου, όπως και να έρθουν σε σύγκρουση με τους υποστηρικτές του.
Άλλες πέντε πόλεις στη Μεσογειακή Γαλλία αναμένεται να έχουν δημάρχους του κόμματος του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν. Και πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία δεν είναι καθόλου τυχαία. Στις περιοχές αυτές έχουν συγκεντρωθεί οι περισσότεροι λαθρομετανάστες και μουσουλμάνοι, στην παρουσία των οποίων αντιδρούν πλέον οι Γάλλοι.
Το Εθνικό Μέτωπο συμμετείχε μόνο στο 7% της επικράτειας με υποψήφιους και κατάφερε να εκλέξει τουλάχιστον 10 δημάρχους και 1.500 δημοτικούς συμβούλους σαρώνοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Σε πολλές πόλεις, οι υποψήφιοι του Εθνικού Μετώπου ήρθαν πρώτοι σε ποσοστά, ενώ στην πόλη Ενέν–Μπομόν ο γενικός γραμματέας του κόμματος Στηβ Μπριουά απέσπασε ήδη από τον πρώτο γύρο την απόλυτη πλειοψηφία. Είναι η πρώτη φορά που το κόμμα κερδίζει τη δημαρχία σε μια πόλη άνω των 10.000 κατοίκων.
Στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης διεκδικεί το Δήμο της Αθήνας και βρίσκεται πολύ υψηλά στις δημοσκοπήσεις παρά την προσπάθεια του συστήματος να δείξει πώς ο Γ. Καμίνης οδηγεί την κούρσα και ο υποψήφιος του Λαικού Συνδέσμου έρχεται στην πέμπτη θέση.
Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι σχεδόν βέβαιο, όπως προκύπτει από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αλλά και τη χθεσινή μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, πώς θα περάσει στο δεύτερο γύρο. Ας τολμήσει ο Γ. Καμίνης ή ο Α. Σπηλιωτόπουλος να κάνουν μία ανοιχτή συγκέντρωση να δούμε πόσους υποστηρικτές θα μαζέψουν.  
Το ερώτημα είναι αν τα επεισόδια στη Μεσογειακή Γαλλία είναι μία εικόνα από το μέλλον στην Αθήνα ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου η Χρυσή Αυγή «σαρώνει» παρά την προσπάθεια εναντίον της που κάταβάλει το σύστημα. Ο Γ. Καμίνης και η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν «πνίξει» την Αθήνα σε μετανάστες, ενώ ο νυν δήμαρχος θέλει να φτιάξει τζαμιά για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι.
Μία προσπάθεια από «αντιφασίστες» έγινε χθες προκειμένου να «χτυπήσουν» τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Δεν είχε όμως αποτέλεσμα λόγω της παρέμβασης της Αστυνομίας. Πιθανότατα μέσα σε αυτούς να υπήρχαν και μουσουλμάνοι.
Όπως και να έχει η Ελλάδα έχει βάλει το… φίδι στον κόρφο της εξαιτίας των πολιτικών των τελευταίων κυβερνήσεων. Αν δεν γίνει κάτι σύντομα τότε δεν θα γίνουμε απλά Γαλλία...
defencenet.gr