25.2.14

Και το όνομα αυτής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το αποφάσισε η VODAFONE


Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τουν Κίτσου και την Τασούλα αλλά η vodafone αποφάσισε για το όνομα των Σκοπίων. Θα είναι MACEDONIA. Εκτός από την ηλεκτρονική διεύθυνση μπροστά στο φυλλάδιο, εντός μας έχει και χάρτη για το πως θα φτάσουμε στην ΑΤΙΝΑ.
 











ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ! ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!






Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο μισελληνισμός των Δυτικών, ο οποίος όποτε έχει τη δυνατότητα βγαίνει στην επιφάνεια απροκάλυπτα, είτε σε μορφή επίθεσης ενάντια στον ελληνικό πολιτισμό είτε στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτή τη φορά στρέφεται ενάντια της ελληνικής Ιστορίας παραχαράσσοντάς την, αγνοώντας τις πηγές και την Αλήθεια. Η παραχάραξη μάλιστα έρχεται από επιστήμονες σε φυλλάδιο που διανέμεται στους φοιτητές Ιστορίας του γερμανικού Πανεπιστήμιου του Τύμπιγκεν (Tübingen), αποδεικνύοντας πως η επιστήμη ακολουθεί την πολιτική και όχι το αντίθετο.





Στο κείμενο του ιστορικού Volkmann αναγράφεται η εξοργιστική φράση "Makedonen und Griechen" που σημαίνει "οι Μακεδόνες και οι Έλληνες". Διαφοροποιούνται δηλαδή οι Μακεδόνες από τους υπόλοιπους Έλληνες. Εμείς σημειώνουμε πως οι Γερμανοί (και γενικώς οι Ευρωπαίοι) μπορούν να κάνουν την πολιτική τους. Το αιώνιο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αδυναμία της πολιτικής εξουσίας, να επηρεάσει την Ευρώπη, βασισμένη στην "πρόταση πολιτισμού" που έχει να προσφέρει η πατρίδα μας. Να διαδώσει δηλαδή την ελληνική Ιστορία και να επιβάλλει την ορθή προβολή της. Παραθέτουμε εδώ ένα απόσπασμα επιφυλλίδας του Χρήστου Γιανναρά:


"Αλλά η οικουμενικότητα του Ελληνισμού δεν τελειώνει στα αριθμητικά μεγέθη της διασποράς. Ο Ελληνισμός είναι μια κληρονομιά ζωής και μια στάση ζωής μέσα στην οικουμένη, με ιστορικές δυνατότητες ασύγκριτα μεγαλύτερες από το κρατίδιο το σχεδιασμένο στο χάρτη. Αυτή η στάση είναι ίναι ο «άλλος πόλος» του δυτικοευρωπαϊκού πολιτισμού, του πολιτισμού της καταναλωτικής βαρβαρότητας και της ηθικιστικής λογικοκρατίας."


Αυτή την οικουμενικότητα που περικλείει φυσικά και την πλούσια Ιστορία μας πρέπει να προωθήσει το ελληνικό Κράτος αν επιθυμεί να λάβει δύναμη ο λόγος του και να μας πάρουν σοβαρά οι Ευρωπαίοι.


πηγή