19.2.14

Video από Κίεβο: Πυροβολούν στο "ψαχνό" οι εξτρεμιστές - «Άγνωστος» σκοτώνει διαδηλώτρια

Δύο βίντεο που δέιχνουν ότι οι "αθώοι" "διαδηλωτές" κατεβαίνουν στις συγκρούσεις με την αστυνομία, με οπλισμό και ότι "άγνωστοι" πυροβολούν αδιακρίτως και σκοτώνουν διαδηλώτρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας,και επιβεβαιώνουν τις ρωσικές δηλώσεις περί πρόκλησης της αιματοχυσίας από δυτικούς πράκτορες, και ότι «Οι λεηλασίες και οι πυροβολισμοί,καθοδηγούνται από επαγγελματίες των οδομαχιών».
 
Η δολοφονία της διαδηλώτριας είναι κλασική προβοκατόρικη ενέργεια, ουδέις γνωρίζει από που ήρθαν τα πυρά, αλλά το "λάδι στη φωτιά" χύνεται προς πάσα κατέυθυνση. Αυτό που ενδιαφέρει την Δύση είναι η κλιμάκωση των συγκρούσεων σε τέτοιο βαθμό που να αναγκάσουν όπως πιστεύουν, τον Β.Γιανούκοβιτς σε παραίτηση και σε "αλυσσσόδεση" της Ουκρανίας στην "σιδερένια" μπότα του ΔΝΤ.
 
Ουκρανοί αντικυβερνητικοί βρίσκονται μέσα και γύρω από κυβερνητικό κτίριο στο Κίεβο. Κάποιοι εκ των διαδηλωτών προσπαθούν να απομακρύνουν τα σπασμένα τζάμια από τις πόρτες στην είσοδο του κτιρίου. Τον ήχο των υαλοπινάκων που θρυμματίζονται σπάει μια ριπή. Τυφλά πυρά μέσα στο πλήθος. Ακολουθεί πανικός.  Άνθρωποι τρέχουν να προφυλαχθούν από τον άγνωστο που πυροβολεί αδιακρίτως. Ακούγονται ουρλιαχτά. Κάποιοι εκ των διαδηλωτών διαπιστώνουν ότι μια γυναίκα έχει πέσει στο έδαφος και δείχνει να έχει χάσει τη ζωή της. 
 
Στο επόμενο βίντεο επιβεβαιώνεται η εντολή που δόθηκε από το νεοναζιστικό κόμμα "Σβόμποντα" να φέρουν μαζί τους οι οπαδοί του οπλισμό. Υπενθυμίζουμε ότι το "Σβόμποντα" είναι ο σύμμαχος των Αμερικανών, και ο ηγέτης τους Ολεζ Τιανχνίμποχ θεωρείται ο άνθρωπός τους.
 
Οι Αμερικανοί δεν επιθυμούν την άνοδο του Βιτάλι Κλίτσκο διότι θεωρείται άνθρωπος του Βερολίνου.Προωθούν τα σχέδιά τους μέσω των απογόνων των ουκρανικών SS και σημερινών νεοναζιστών.Ακολουθούν συγκλοινιστικές εικόνες και τα βίντεο:
 

Anti-government rioters aim their weapons during clashes with riot police in Independence Square in Kiev February 18, 2014. (AFP Photo / Genya Savilov)


Kiev, February 16, 2014. (Reuters / Gleb Garanich)
Rioters use a pneumatic gun as they take cover behind barricades during clashes with police in Kiev February 18, 2014. (Reuters / Konstantin Chernichkin)
Anti-government rioters clash with the police in Kiev on February 18, 2014. (AFP Photo / Anatolii Boiko)
A rioter aims with a pistol during clashes with riot police in Kiev February 18, 2014. (Reuters / Konstantin Chernichkin)
Anti-government rioters take cover behind a temporary barricade during clashes with riot police at Independence Square in Kiev February 18, 2014. (Reuters / Vasily Fedosenko)
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr