1.2.14

Σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής - Video -

Σε συναγερμό έχουν τεθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου οι άνδες της ΕΛ.ΑΣ και της Αντιτρομοκρατικής. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έλεγχος σε ύποπτο όχημα που εντοπίστηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν στο πορτ μπαγκαζ τρια τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, δυο εκτοξευτές RPG και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων. 









Το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από την περιοχή της Κερατέας, ενώ η μια μόνο πινακίδα κυκλοφορίας που έφερε ήταν και αυτή κλεμμένη από άλλο όχημα. 

Η Αντιτρομοκρατική έχει αναλάβει τις έρευνες και διερευνά δυο ενδεχόμενα. Εάν το αυτοκίνητο λειτουργούσε ως «κινητή» γιάφκα, ή αν προετοιμάζονταν κάποιο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.
real.gr





Photos: zougla.gr


Σύμφωνα με το Βήμα, το αυτοκίνητο είχαν αρχικά «σημαδέψει» αστυνομικοί που έκαναν περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας που είχαν γίνει στόχος τρομοκρατικής.
 
Έτσι το Σάββατο πραγματοποιήθηκε επιχείρηση του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών άνδρες του οποίου άνοιξαν το όχημα αποκαλύπτοντας το βαρύ όπλισμό.
 
Το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ερευνηθεί για τυχόν αποτυπώματα ενώ τα όπλα, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, θα εξεταστούν βαλλιστικά.
 
Την υπόθεση την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
 
 
 
 
 
Τμήμα  defencenet.gr