21.2.14

Παθιασμένοι Σλάβοι των Σκοπίων κήρυξαν τον Βενιζέλο: «Persona non grata»!


Efenpress: Να και κάτι που συμφωνούμε με  τους Σκοπιανούς!!! ( στο Persona non grata...)!

Τελικά, κατάφεραν να συγκεντρωθούν 50 παθιασμένοι Σλάβοι, (κυρίως από το σύλλογο των Σλάβων απογόνων από την ελληνική Μακεδονία που κατέφυγαν στη Γιουγκοσλαβία το 1945),  μπροστά από το κυβερνητικό κτήριο εξαιτίας της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οι συγκεντρωθέντες- σύμφωνα με το σλαβικό δημοσίευμα- ζήτησαν τη διακοπή των διαπραγματεύσεων για το όνομα της ‘Μακεδονίας’, να ενταχθούν οι Σλάβοι με το όνομα «Μακεδόνες» στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να σταματήσει η γενοκτονία τους από τους Έλληνες. Αυτά ήταν μέρος των συνθημάτων των συγκεντρωθέντων, όσους κατάφερε, δηλαδή , να συγκεντρώσει το Παγκόσμια Σλαβική Διασπορά στα Σκόπια.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας,  κηρύχθηκε ως ανεπιθύμητος στα Σκόπια – persona non grata- και τόνισαν ότι αν και δεν αφίχθηκε στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» των Σκοπίων, εντούτοις κοιμήθηκε στο «Παλάτι του Αλεξάνδρου» - “Aleksandar Palace Hotel», όπου απόλαυσε το εξαιρετικό «μακεδονικό» φαγητό.

Οι διαδηλωτές είπαν ότι θα παραμείνουν μέχρι να συναντηθεί ο Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο οποίο ο Βενιζέλος ανακηρύσσεται ‘ανεπιθύμητος’ και ότι η Ελλάδα είναι ‘ναζιστικό’ και ‘φασιστικό’ κράτος.

 

--