2.2.14

«Καθαρά» τα καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο – γιάφκα

Συνεχώς ανακαλύπτονται "καθαρά" πολεμικά όπλα.Αυτό σημαίνει ότι έχουν εισαχθεί χιλιάδες παρόμοια όπλα, για να χρησιμοποιηθούν μόλις δοθεί - έξωθεν- η σχετική εντολή! Ας ασχοληθούν με την ανεύρεση αυτών των όπλων, οι αρμόδιες αρχές, αντί να ασχολούνται με μυθεύματα (άνωθεν κατασκευαζόμενα) κυνηγώντας χείμαιρες και εχθρούς του Δον Κιχώτη στο χώρο της ..."επάρατης δεξιάς"!!!
Α. Αλεξανδρής
---------------------------------
«Καθαρά» αποδείχθηκε ότι ήταν τα τρία καλάσνικοφ που βρέθηκαν το Σάββατο στο αυτοκίνητο-γιάφκα στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με την βαλλιστική εξέταση τα τρία όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά σε τρομοκρατική επίθεση ή άλλη εγκληματική ενέργεια.
Πλέον το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής στρέφεται στα ίχνη DNA και σε δακτυλικά αποτυπώματα που ενδεχομένως υπάρχουν στο αυτοκίνητο.  

________________________ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ_____
 antitromokratiki1
Μεγάλη ποσότητα οπλισμού, βρέθηκε μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο, εδώ και μέρες, έχει μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μέσα στο αυτοκίνητο έχουν βρεθεί ρουκέτες, εκτοξευτήρας, καλάσνικοφ, σφαίρες, χειροβομβίδες και άλλος βαρύς οπλισμός.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο, μάρκας Opel Astra, είχε κλαπεί την Πρωτοχρονιά, από την Κερατέα. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε, πρίν απο περίπου 10 ημέρες , μετά από πληροφορίες, σταθμευμένο στην οδό Αγίας Κυριακής, στο Παλαιό Φάληρο.

 Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου είχε τοποθετηθεί πινακίδα που ανήκει σε άλλο όχημα και τέθηκε, υπο διακριτική παρακολούθηση, απο την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει το όχημα εξωτερικά, με ειδικές συσκευές και εκπαιδευμένο σκύλο και γνώριζαν οτι ήταν φορτωμένο με όπλα, γι’ αυτό το παρακολουθούσαν με την ελπίδα οτι θα πήγαιναν να το πάρουν οι δράστες και θα έπεφταν στην παγίδα.

Επειδή όμως δεν εμφανίστηκε κανείς, αποφασίστηκε να γίνει έρευνα σήμερα, απο τον φόβο μήπως συμβεί κάτι απρόοπτο και έτσι βρέθηκε ο οπλισμός, ο οποίος μέχρι και αυτή την ώρα καταμετράται και στην συνέχεια θα μεταφερθεί για έρευνα, μαζί με το αυτοκίνητο, στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν οτι πιθανόν ο οπλισμός προοριζόταν για κάποια τρομοκρατική οργάνωση και ελπίζουν οτι οι έρευνες που είναι σε εξέλιξη θα ρίξουν φως στην υπόθεση.
http://ysterografa.gr/