27.2.14

Ο Μ.Βορίδης ζητά να παρακαμφθεί η Δικαιοσύνη και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!

Ο Μάκης Βορίδης ζητάει από την κυβέρνηση να παρακάμψει την Δικαιοσύνη, και να θέσει από μόνη της της Χρυσή Αυγή εκτός νόμου! 
 
Το καταλάβατε σε τι εποχές ζούμε; Ανυπομονούν στη ΝΔ γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος τους έχει διαγράψει, σε λίγο θα μας υποχρεώσουν να τους ψηφίσουμε με νόμο, ή θα μετατρεψουν τις εκλογές σε πανηγύρι όπως ο στυγνός δικτάτορας Ντιβαλιέ στην Αϊτή που έπαιρνε το 100% των ψήφων.
 
«Αν ήμουν σχεδόν μόνος στον πλανήτη, δε θα έκανα ποτέ παρέα ούτε θα μιλούσα ποτέ σε νεοναζί και σε νεοφασίστα» λέει αναφερόμενος στους Χρυσαυγίτες ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μάλιστα δηλώνει πως παραμένει «φανατικός αντι-ναζί».
 
Ο βουλευτής της ΝΔ ζητά, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», να ληφθεί κάποια πολιτική απόφαση για το τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή, τώρα που πλησιάζουν οι ευρωεκλογές: «Δεν μπορεί 30 δικαστές και εισαγγελείς, η αφρόκρεμα του δικαστικού σώματος, να έχουν αποφασίσει για την προφυλάκιση μελών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συμμετοχής ή της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και εμείς να περιμένουμε, ώστε να πάρουμε μια πρωτοβουλία, τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις».
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος στην φωτό είναι ο Μ.Βορίδης όταν κράδαινε το τσεκούρι, εναντίον του αναρχικού χώρου σε εποχές δεκαετίας 80'.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr