19.2.14

Έκοψαν τον… διάβολο από σειρά επειδή ήταν φτυστός ο Ομπάμα

Τι φταίει ο Ουαζανί αν ο Ομπάμα μοιάζει με το διάβολο;
Α/Αλ
Η ομοιότητά του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα στοίχισε στον ηθοποιό Μοχάμεν Μεχντί Ουαζανί τη θέση του στην ταινία, η οποία βασίζεται στη μίνι σειρά «Η Βίβλος», που παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία πριν από ένα χρόνο το History Channel.
Ο Ουαζανί υποδυόταν τον διάβολο, όμως, η ομοιότητά του με τον Ομπάμα και η συζήτηση που αυτή είχε ξεσηκώσει, οδήγησε τους παραγωγούς στην απόφαση να αφήσουν τον ρόλο και τον ηθοποιό εκτός της ταινίας «The son of God».

 «Η ταινία έχει ως θέμα τον γιο του Θεού. Ο διάβολος δεν είχε θέση σε αυτήν» δήλωσε ο παραγωγός Ρόμα Ντάουνι, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα, το θέμα δεν ήταν ακριβώς αυτό.
Η ομοιότητα του ηθοποιού που έκανε τον διάβολο με τον πρόεδρο Ομπάμα και η συνομωσιολογίες  στους συντηρητικούς κύκλους των ΗΠΑ ότι ο Ομπαμα είναι ο αντίχριστος  είχε προκαλέσει σάλο, όταν προβλήθηκε η μίνι σειρά πέρσι τον Μάρτιο. Η φωτογραφία που τόνιζε την ομοιότητά τους διαδόθηκε παντού  δίνοντας χώρο σε πάσης φύσεως θεωρίες συνωμοσίας να αναπτυχθούν. Αποτέλεσμα και ύστερα από πιέσεις οι παραγωγοί της μίνι σειράς άφησαν τον… διάβολο εκτός σειράς έχοντας βέβαια διαφημίσει τη σειρά τους εντελώς ανέξοδα…  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr