13.2.14

Άνοιγμα Πολύδωρα


Ο πρόεδρος της «Ένωσης για την πατρίδα και τον λαό» μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε στο ερώτημα αν προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να ενοποιηθεί όλος ο χώρος της αντιμνημονιακής κεντροδεξιάς.

«Μόνο τα πρακτικά θέματα με εμποδίζουν και όχι τα ιδεολογικά. Οταν βγήκα στην περιοχή της ελευθερίας, εκτός κόμματος με τη διαγραφή που με τίμησαν, έκανα μια δήλωση ολίγον διακηρυκτική», είπε ο κ. Πολύδωρας. 


Και πρόσθεσε: «Είπα δεν θα ιδιωτεύσω και θέλω να συμβάλλω σε μία ένωση όλων των περιπλανομένων Ιουδαίων που λέει ο λόγος, όλων των κομμάτων. Εννοούσα ότι θα ήθελα και επεδίωκα –και από αυτή την επιδίωξή μου δεν έχω αποκλίνει- να γίνει η μεγάλη ένωση όλων των ευρισκόμενων εκτός Νέας Δημοκρατίας. Αυτό ισχύει για μένα».

Στο ζήτημα αν θα συμπράξει –σε περίπτωση επιτυχίας του στις εκλογές- και με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν αυτό απαιτείται για να στηριχτεί κοινοβουλευτικά, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Συνεννόηση με όλους. Αρχίζω την πρόταση για συνεννόηση από το ομόφωνο ψήφισμα της βουλής που περιγράφουμε τη δυστυχία της χώρας και τις αντιρρήσεις μας».
real.gr