10.2.14

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ Συνελήφθη ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι

Συλλογική ευθύνη; 
Θα επανεκλεγούν με τα..."τσαρούχια" τώρα!
Α/Αλ.

Συνελήφθη ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι για τα επεισόδια στη Μαλακάσα.
 
To Σύστημα δεν μπορεί να ανεχτεί την αντίδραση των "πληβείων" που μην μπορώντας να πληρώνουν πια, ληστρικούς φορους και δίοδια σαν αυτά που οι ληστές που σκότωσε ο Θησέας επέβαλαν στους διαβάτες, έκαψαν χθες τα διόδια στην Μαλακάσσα, και έπρεπε κάποιοι να συλληφθούν για παραδειγματισμό. Ο κόσμος όμως όντως ΔΕΝ έχει να πληρώσει, και αυτό δεν αλλάζει.
 
Εάν δεν γινόταν ότι έγινε χθες, τα κατεστημένα ΜΜΕ θα συνέχιζαν να προσποιούνται ότι δεν "τρέχει" τίποτα, φορολογήστε τους κι άλλο, έχουν όλοι παχυλούς μισθούς.
 
Φυσικά πρέπει να τονίσουμε ότι ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια, ούτε προκύπτει εμπλοκή τους απλά ήταν παρόντες όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες της περιοχής. Πρέπει να συλληφθεί όλος ο Ωροπός; Μοιάζει όπως και με την Κατοχή που οι Γερμανοί για κάθε πράξη αντίστασης, ή και απείθειας τιμωρούσαν τους προύχοντες του χωριού!
 
Τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια με την φωτιά σε κουβούκλιο είσπραξης στα διόδια της Μαλακάσας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι.
 
Ο εισαγγελέας άσκησε μάλιστα σήμερα αυτεπάγγελτη δίωξη για τον χθεσινό εμπρησμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τα βίντεο από τα διόδια, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιθούν οι δράστες.
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr