1.2.14

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι λαθρομετανάστες τρύπησαν μόνοι τους το φουσκωτό

Βίντεο που αποδεικνύει το οργανωμένο σχέδιο που εξελίσσεται από τους Τούρκους, και κάποια ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία επιθυμούν την εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα με απώτερο σκοπό την εθνολογική της αλλοίωση και την αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, και το οποίο δείχνει στην πρόσφατη τραγωδία με λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, οι ίδιοι οι επιβαίνοντες να τρυπούν το φουσκωτό για να καταλήξουν στην θάλασσα, ώστε το Λιμενικό να αναγκαστεί να προχωρήσει σε διάσωση ναυαγών και να τους φέρει στην χώρα.
 
Προ λίγων ημερών  είχαμε αποκαλύψεις από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Λιμενικού Σώματος το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με αυτή την πρωτοφανή κατάσταση με αυτό το «θέατρο του παραλόγου» που διαδραματίζεται στο Αιγαίο: Την προώθηση από του τούρκους δουλεμπόρους σε συνεργασία με την τούρκικη Ακτοφυλακή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
 
Μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Ιωάννης Καραγεωργόπουλος, είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στο σημείωμα που δίνουν οι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.
 
Σύμφωνα με τον αρχιπλοίαρχο, το σημείωμα περιέχει οδηγίες, του τύπου: «Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας με μαχαίρι και οι Έλληνες θα σας σώσουν».
 
«Έχει βρεθεί αυτό το σημείωμα σε υπήκοο τρίτης χώρας. Τους λένε να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αγγλικά, να επαναλαμβάνουν τη λέξη Παλαιστίνη και να λένε ότι το όνομά τους είναι Μοχάμεντ» είπε ο Ι.  Καραγεωργόπουλος αναφερόμενος στην πρακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.
 
Το βίντεο αυτό δικαιώνει απόλυτα τον αρχιπλοίαρχο, και "ξεβρακώνει" γνωστούς "προοδευτικούς" χώρους, οι οποίοι έχουν μάθει να βάλλουν "επί δικαίων και αδίκων" χωρίς αποδεικτικά στοιχέια, και γνώση του εθνικού αυτού προβλήματος, της λαθρομετανάστευσης.
 
Στη συνέχεια του ρεπορτάζ θα παρατηρήσετε την εμπάθεια του γερμανικού δικτύου της Deutsche Welle το οποίο μιλάει για ανύπακτες κακοποιήσεις λαθρομεταναστών χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχέιο, παρουσιάζει ακόμα και έναν Τούρκο δουλέμπορα ως λαθρομετανάστη. 
 
Είναι εμφανές ότι οι φιλότουρκοι Γερμανοί, και με φυλετική συγγένεια ως απόγονοι των Ούνων, θέλουν να κατακλυστεί η χώρα και από αλλους πα΄ρανομους μετανάστες, βραχυπρόθεσμα για να έχουν φθηνά εργατικά χέρια στις ετοιμα΄ζομενς Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, και μακροπρόθεσαμ να μας διαλύσουν εθνολογικά, για να μην έχουν στο μέλλον καμμιά αντισταση από γηγενείς.Στην Γερμανία τα "Ράιχ" τα ονειρέυονται πάντα "χιλιόχρονα"
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr