6.2.14

Τι είπε ο σύζυγος της κ.Ανεμοδουρά στον Ν.Νικολόπουλο,για τον ξυλοδαρμό της μέσα στα γραφεία της ΝΔ!!!--VIDEO--

 
ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΥΤΙΑ
Αθήνα 06 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:
ΕΤΣΙ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ !!!

 Πάγωσε ολόκληρη η χώρα από τον ξυλοδαρμό της αγαπητής μαχητικής ιατρού Βαρβάρας Ανεμοδουρά μέσα στο κτίριο της  ΝΔ.

Η εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» αποκάλυψε ΠΡΩΤΗ, με απευθείας ρεπορτάζ από τον Αντώνη Μυλωνάκη, τον σύζυγο της κ. Ανεμοδουρά κ. Β. Κοψιδα και τον διοικητή του Τζάνειου κ. Χρήστο Παπαχρήστο, τις απίστευτες σκηνές φαρ-ουέστ που εκτυλίχθηκαν στο κόμμα της ΝΔ με την κ. Ανεμοδουρά να πέφτει θύμα γαλάζιου συνδικαλιστή που όπως κατήγγειλε ο σύζυγος της την κοπάναγε στον τοίχο!


Ο Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» αποκάλυψε ακόμα, ρωτώντας τον σύζυγο της κ. Ανεμοδουρά σε τηλεφωνική συνέντευξη που του παραχώρησε ότι η Β. Ανεμοδουρά βρίσκεται στο Τζάνειο χωρίς να αναγνωρίζει κανέναν! Ούτε καν τον σύζυγο της!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ
 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ
 Αποκάλυψη για την κατάντια του πολιτικού συστήματος αποτέλεσε όμως και η συνέντευξη του Διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου. Γαλάζια στελέχη ενημέρωσαν τον Νίκο Νικολόπουλο πως από το Μαξίμου είχε δοθεί εντολή να πάρει τηλέφωνο ο Υπουργός Υγείας και να ζητήσει ενημέρωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου μόνο που ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ δεν πήρε τηλέφωνο τον κ. Παπαχρήστο όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στον Νίκο Νικολόπουλο και την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη στην εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά».
  
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Α. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ
 Για εικόνες από άλλη δεκαετία έκανε λόγο και ο Α. Μυλωνάκης που πρώτος μέσα από την συχνότητα του «Ε» μετέδωσε το σχετικό ρεπορτάζ, συμπληρώνοντας πως τώρα πια ή θα σε πουν φασίστα, ή τρομοκράτη, ή χουντικό, ή θα πάνε φυλακή ή θα σε δείρουν..

Κατάθεση ψυχής από τον Ν. Νικολόπουλο - Και ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ αυτιστικός ήταν
 Προ τον ευθυνών τους έθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος όλους τους αρμόδιους που αποφασίζουν, άγνωστο πως, να διαγράψουν ζωές και να δημιουργήσουν νέα «Κωσταλέξια». Αποκαλύπτοντας την προσωπική του εμπειρία με την κόρη του, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του, ο Νίκος Νικολόπουλος έφερε ως παράδειγμα την Νίκη για τις νίκες που μπορούν να πετύχουν αυτά τα παιδιά αν η πολιτεία πάψει να αδιαφορεί και κάνει ότι κάνει στο Μεσολόγγι το Ειδικό Σχολείο «Παναγία η Ελεούσα» και πολλοί Μητροπολίτες ανα την χώρα. Τις δυσκολίες και τις δυνατότητες αυτών των παιδιών, από τα οποία οι πιο κερδισμένοι είναι οι γονείς τους που παίρνουν πίσω στο πολλαπλάσιο όσα προσφέρουν στα παιδιά τους επιβεβαίωσαν και οι Βαγγέλης Σαραντίδης, γονιός και η Ευαγγελία Καζούρη ειδική λογοθεραπεύτρια.




Ο Ολυμπιακός ύμνος μελοποιήθηκε
 Την αξιέπαινη προσπάθεια του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών να μελοποιήσει τον Ολυμπιακό Ύμνο παρουσίασε η εκπομπή «Μ' Ανοιχτά Αυτιά» με τον Νίκο Νικολόπουλο και την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη.   Καλεσμένος της εκπομπής ήταν μάλιστα και Νίκος Βεγιάννης Διευθυντής του Σχολείου.

Λύσεις στα προβλήματα
 Τον πολιτικό σχολιασμό όλης της επικαιρότητας παρουσίασε η εκπομπή «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» με καλεσμένους τους δημοσιογράφους Στεργιο Καλόγηρο από το Βεργίνα TV και Κώστα Μαργαρίτη. Η εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου και της συμπαρουσιάστριας του Αμέλιας Αναστασάκη έδωσε όμως και σήμερα λύσεις σε συνταξιοδοτικά θέματα που έθεσαν οι ίδιοι οι τηλεθεατές αφού ο καλεσμένος της εκπομπής Δικηγόρος κ. Δημήτρης Μουσελίμης έδωσε απαντήσεις στον τηλεοπτικό «αέρα» ενώ οι πολίτες μπορούν να συμβουλεύονται και το site e-syntaxi.gr