2.2.14

Νίκος Νικολόπουλος συνέντευξη για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
«Οι πολίτες της Αττικής έστειλαν το πρώτο μήνυμα»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη συγκέντρωση της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» του Νίκου Νικολόπουλου στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Αθήνας, στην οποία ανακοινώθηκε μπροστά σε χιλιάδες συγκεντρωμένους και η υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Αχαίας ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: 
«Οι πολίτες της Αττικής, με την αθρόα προσέλευσή τους έξω από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, έδωσαν την καλύτερη και πιο ηχηρή απάντηση στον δήμαρχο της Αθήνας, που με προφάσεις προσπάθησε να ορθώσει τα πρώτα από τα πολλά εμπόδια που είναι βέβαιο πως θα επιχειρήσει να στήσει στην διαδρομή μας όλο το σύστημα της υποτέλειας.
Δεν φοβόμαστε όμως ούτε τα εμπόδια, ούτε το σύστημα.

Γιατί ο λαός έδειξε ότι πιστεύει στην μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ, στην μεγάλη αλλαγή και κινητοποιείται.
Γιατί απέδειξε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε νέο και πατριωτικό προσκλητήριο Δημοκρατίας, για να αποτινάξει την δικτατορία των μνημονίων και των υπηρετών του, που μέχρι σήμερα τον φτωχαίνουν, τον εξαθλιώνουν και τον ταπεινώνουν.
Είμαι πλέον σίγουρος» είπε ο παραιτηθείς από την Κυβέρνησης Σαμαρά και ανεξάρτητος πια Βουλευτής, « πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα μεγαλώνει το κύμα της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης που στο τέλος θα σαρώσει και τη συγκυβέρνηση. Η πρώτη χαρμόσυνη καμπάνα θα χτυπήσει στις 25 Μαΐου.
Στις περιφερειακές εκλογές, ο λαός της Αττικής θα στείλει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της νέας αρχής και όλη η Ευρώπη θα καταλάβει ότι καμία διάσωση χώρας δεν υπήρξε ποτέ μέσω… της διάλυσής της και της εξαθλίωσης του λαού της.
Η παρουσία τόσων χιλιάδων που έκλεισαν την οδό Ακαδημίας, στις 27 Ιανουαρίου, με κάνει ακόμα πιο αποφασισμένο να διεκδικήσω με πάθος το όραμα για μία διαφορετική Ελλάδα, μακριά από χαράτσια, ελλείμματα, φόρους και ουρές ανεργίας.
Οι «δυνάμεις της τιμωρίας» -πιστεύω βαθύτατα- ότι πρέπει να συνταχθούν σε ένα πατριωτικό μέτωπο, που θα ξεκινήσουν από την Αττική και θα απλωθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις, και μαζί μου, να πεις
ΝΑΙ με το δικό σου μεγάλο ΟΧΙ.
Στα χέρια σου κρατάς την μοίρα σου, το μέλλον της Αττικής και όχι μόνο…. το μέλλον της πατρίδας.

Προσωπικά, είμαι αποφασισμένος να δώσω την μάχη για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ που θα φέρει την πραγματική αλλαγή και θα μεταφέρει σε όλη την χώρα, το μήνυμα της ελπίδας και της νέας λευτεριάς, για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι επόμενες δράσεις του συνδυασμού μας και στις 19 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Park, όπου θα παρουσιαστούν οι κεντρικοί άξονες της πολιτικής και του προγράμματός μας.
Ξεκινάμε μία δύσκολη, αλλά ελπιδοφόρα πορεία για την μεγάλη δημοκρατική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.. Και όλοι μαζί θα δώσουμε το παρόν στο νέο ξημέρωμα της Ελλάδας, λαού θέλοντος και Θεού επιτρέποντος…

Όλοι μαζί να πούμε το πρώτο μεγάλο «ΟΧΙ». Ένα ΟΧΙ της ελπίδας και του μέλλοντος που αξίζουμε. Το ΟΧΙ της Ελλάδας»,