14.2.14

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «Να απομονωθεί η εγκληματική Χρυσή Αυγή»

Εάν ο λαός αποφασίσει (εξ αιτίας σας) να εκλέξει τη Χρυσή Αυγή ή τα S/S, ή τον Μάο-Τσε -Τουνγκ ή τον Στάλιν ή ακόμα και ...εσάς (!) κανείς δεν έχει δικαίωμα να αντιταχθεί στην απόφασή του αυτή, ούτε να τον φιμώσει. Τέτοιες  πρακτικές αποτελούν φασιστικές πράξεις, υπό τον μανδύα της δημοκρατίας και δεν γίνονται ανεκτές χωρίς σοβαρές αντιδράσεις...
Α.Αλεξανδρής
Είναι ανάγκη να απομονωθεί η  ναζιστική ιδεολογία και δράση,  αλλά και οι «υμνητές της, η εγκληματική Χρυσή Αυγή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή  την ημέρα μνήμης των Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος.

«Συμπληρώνονται σήμερα 69 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό στις 27 Γενάρη 1945», αναφέρει το ΚΚΕ και υπενθυμίζει «ότι το Άουσβιτς στάθηκε το μεγαλύτερο συγκρότημα εξόντωσης ανθρώπων, Εβραίων, κομμουνιστών και αντιστασιακών από την Πολωνία, τη Σοβιετική Ένωση, την Ελλάδα, τη Γαλλία και πολλές άλλες χώρες.
Η απελευθέρωση του Άουσβιτς αποτελεί αποκάλυψη για την ιστορική μνήμη της φρίκης του κολαστηρίου των στρατοπέδων συγκέντρωσης και της ναζιστικής θηριωδίας, τονίζει και προσθέτει μεταξύ άλλων την ανάγκη ενημέρωσης για να μάθουν όλοι την αλήθεια για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και  το φασισμό» αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση του ΚΚΕ για να καταλήξει λέγοντας:
«Να μην περάσει η παραχάραξη και η διαστρέβλωση της ιστορίας των λαών που επιχειρεί η Ε.Ε.».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr