12.2.14

Βρέθηκαν υπολείμματα της ρουκέτας στη Βαρυμπόμπη

Efenpress: Αν σημάδευαν τη θάλασσα, ίσως την...πετύχαιναν κατά λάθος!!!

Υπολείμματα της ρουκέτας, που όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ), εκτοξεύτηκε εναντίον του κτιρίου της Μερσεντές στη Βαρυμπόμπη, βρέθηκαν τελικά την Τετάρτη από τους πυροτεχνουργούς που ερευνούν τον χώρο.

Τα υπολείμματα του βλήματος βρέθηκαν στον κρατήρα που έχει σχηματιστεί στο οικόπεδο, πίσω από το κτίριο της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και εστάλησαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.


Στο μεταξύ, εσωτερική έρευνα διενεργείται στην Αστυνομία, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί με τη ρουκέτα που εκτοξεύτηκε πριν από ένα μήνα, με στόχο τις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz στη Βαρυμπόμπη, γεγονός το οποίο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πληροφορήθηκε χτες, Τρίτη, από την προκήρυξη της οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ), με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως η άγνοια της Αντιτρομοκρατικής οφείλεται σε ασυνεννοησία μεταξύ των αστυνομικών υπηρεσιών, κάτι που έχει προκαλέσει δυσφορία στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛΑΣ.
tanea