7.2.14

Κανονικά υποψήφιος ο Απ. Τζιτζικώστας, παρά την υποψηφιότητα του Γ. Ιωαννίδη


Efenpress: Πιστεύουμε ότι παρήλθεν ανεπιστρεπτί η εποχή που τα κόμματα έχριζαν υποψηφίους και τα "πρόβατα" ψήφιζαν καθ υπόδειξιν και όχι κατά συνείδησιν.Και μόνον το γεγονός ότι μία ξένη ετερόδοξη ομάδα προσπαθεί να επιβάλει τη θέλησή της, αρκεί για να προκαλέσει την αντίδραση των πρώην προβάτων και να συμβεί το αντίθετο αποτέλεσμα.
--------------------
Κανονικά θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως ανέφερε ο ίδιος λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Ιωαννίδη, ότι πρόκειται να διεκδικήσει τον ίδιο θώκο.

Όπως ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας, «ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε. Εύχομαι όλοι οι υποψήφιοι για την Περιφέρειά μας να δώσουμε έναν έντιμο και πολιτισμένο αγώνα, για το καλό των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας».
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του κ. Ιωαννίδη, ο οποίος γνωστοποιώντας την υποψηφιότητά του ανέφερε ότι στόχος του είναι να αναδείξει και να επιλύσει «τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά ‘τείχη’, όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί».

http://www.eklogika.gr/