25.2.14

Οι νεοναζί ρατσιστές της εξέγερσης στην Ουκρανία

Αυτοί οι ναζί- ρατσιστες κ.λ.π., είναι οι "καλοί" γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δυτικών.Για τη (δήθεν) ναζιστική Χ.Α , λύσσαξαν και διέταξαν τη διάλυσή της, εκμεταλλευόμενοι πρόσωπα και πράγματα! Α/Αλ


Ο Αλεξάντρ Μουζίκο, ένας από τους «ηγέτες» της ουκρανικής εξέγερσης και ηγέτης νεοναζιστικής παραστρατιωτικής ομάδας, έχει μακρά αντιρωσική δράση. Ορκισμένος εχθρός των Ρώσων και των Εβραίων «για όσο το αίμα θα κυλά στις φλέβες του», ο Μουζίκο, το 1994, μετέβη στο Γκρόζνι για να πολεμήσει στο πλευρό των, μουσουλμάνων, Τσετσένων, ανταρτών.
Του Παντελή Καρύκα
Διακρίθηκε ιδιαίτερα στις μάχες κατά των ρωσικών δυνάμεων, σε σημείο να παρασημοφορηθεί από τον ίδιο τον ηγέτη των Τσετσένων ανταρτών, τον διαβόητο Ντουντάγιεφ. Επιστρέφοντας στην Ουκρανία, διέπραξε σειρά εγκληματικών πράξεων και γνώρισε καλά τις ουκρανικές φυλακές.
Η εξέγερση κατά του Γιανουκόβιτς αποτέλεσε την αφορμή για την ανάδειξή του και σε έναν από τους ηγέτες της νεοναζιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας». Ο Μουζίκο ηγείται της οργάνωσης στη δυτική Ουκρανία. Η οργάνωση αυτή αποτελεί το αμάλγαμα πολλών άλλων, μικρότερων οργανώσεων, όπως η «Τρίαινα», η «Λευκή Σφύρα», η «Ουκρανική Εθνική Συνέλευση», η «Εθνική Ουκρανική Αυτοάμυνα» και η οργάνωση «Ουκρανοί Πατριώτες».
Το βασικό κοινό σημείο των οργανώσεων αυτών είναι το μίσος τους για κάθε τι ρωσικό ή εβραϊκό. Η οργάνωση «Δεξιός Τομέας» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2013 και αμέσως ανέλαβε δράση, συμμετέχοντας σε εκτεταμένα επεισόδια στην Ουκρανία, τον Δεκέμβριο του 2013. Στις 25 Ιανουαρίου του 2014 η οργάνωση είχε και πάλι προκαλέσει σοβαρά επεισόδια στο Κίεβο, κάτι που απλά σημαίνει ότι η εξέγερση κατά του Γιανουκόβιτς έχει τη δική της ιστορία και δεν υπήρξε και τόσο αυθόρμητη.
Ο «εθνικός ηγέτης» της οργάνωσης είναι ο Ντμίτρο Γιάρος, ενώ στην κατοχή τους, τώρα πια, βρίσκεται ένα πλήρες οπλοστάσιο, που περιλαμβάνει, πλέον, ακόμα και θωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης, όπως ο Μουζίκο, αποκάλυψε. Όταν, στις 21 Φεβρουαρίου, έφτασαν στο Κίεβο αστυνομικές μονάδες από την ανατολική Ουκρανία, ο Μουζίκο απείλησε ανοικτά τους αστυνομικούς ότι αν επέμβουν οι άνδρες του θα τους περιμένουν ακόμα και με τεθωρακισμένακαι τα χέρια τους δεν θα τρέμουν καθόλου!
(Oi καλοί ΝΑΖΙ των δυτικών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους)
Τώρα, μετά την κατάρρευση του καθεστώτος Γιανουκόβιτς, ο Γιάρος, ο Μουζίκο και οι όμοιοί του, δηλώνουν ότι ο επόμενος Ουκρανός πρόεδρος θα προέρχεται από τον «Δεξιό Τομέα»,οργάνωση που «δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα μέχρι να παραιτηθεί ο Γιανουκόβιτς». Ο ίδιος έχει ζητήσει να κηρυχτούν παράνομα και να διαλυθούν όλα τα κόμματα που στήριξαν τον Γιανουκόβιτς, καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ουκρανίας.
Η οργάνωση έχει στήσει το δικό της στρατόπεδο εκπαίδευσης, στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, όπου τα μέλη της εκπαιδεύονται στα όπλα, σε κοινή θέα! Ας μην ξεχνάμε, ότι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι Ουκρανοί προσέφεραν στον Χίτλερ μια πλήρη μεραρχία «Waffen SS» και πάνω από 10 «αστυνομικά» τάγματα.
Επίσης, αρκετά ακόμα τάγματα «πολιτοφυλακής», οι άνδρες των οποίων σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες τους, ενώ οι Ουκρανοί είχαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τηναπίστευτη σφαγή των Εβραίων στο Μπάμπι Γιάρ, στις 29-30 Σεπτεμβρίου του 1941…
defencepoint