27.2.14

Έλληνες σε κίνδυνο στην Ουκρανία - Οι ακροδεξιοί τους κυνηγούν μαζί με τους Εβραίους!


Η κοντόφθαλμη και όπως όλα δείχνουν ανεύθυνη πολιτική των Ευρωπαίων στο θέμα της Ουκρανίας έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει στην απόλυτη νονιμοποίηση της πιο ακραίας ένοπλης ακροδεξιάς βίας. Ο Δεξιός Τομέας της Ουκρανίας τον οποίο ΜΜΕ που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή …εκθειάζουν έχει αρχίσει να κυνηγά και να δέρνει Έλληνες που ζουν στην Ουκρανία!

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, βουλευτή Ρένας Δούρου σε δήλωσή της για τους Έλληνες ομογενείς της Ουκρανίας κατηγορεί τον υπουργό Εξωτερικών για αφωνία στο ζήτημα αυτό. 

Στην δήλωσή της αναφέρει:


«Στο στόχαστρο της άκρως επικίνδυνης νεοναζιστικής οργάνωσης της Ουκρανίας, ‘Δεξιός Τομέας’, που καλεί τα μέλη της να πάρουν τα όπλα και να κατέβουν στους δρόμους, βρίσκονται οι Έλληνες ομογενείς. Μάλιστα η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων Ουκρανίας, Αλεξάντρα Προτσένκο, κατήγγειλε ξυλοδαρμούς ομογενών και κλίμα εκφοβισμού.

 Ωστόσο αυτές τις εξελίξεις δεν προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας. Είναι ενδεικτικό ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του με την Κάθριν Άστον, Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, κ. Βενιζέλος, δεν αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου, στο θέμα αυτό

Είναι προφανές ότι οι 150 χιλιάδες ομογενείς που βρίσκονται στο στόχαστρο των νεοναζί, δεν εντάσσονται στις προτεραιότητες του υπουργείου Εξωτερικών. Εξ ου και η αφωνία του κ. Βενιζέλου».
onalert